plaćanje na rate

[RIJEKA] Zbogom celulitu! Kombinacija tretmana po izboru za unčikovito mršavljenje i eliminaciju celulita!

Sušak

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Maderoterapija ili terapija za uklanjanje celulita drvetom, je tehnika dubinske masaže tkiva koja koristi namjenski napravljene drvene alatke. Temelji se na drevnoj orijentalnoj tehnici manipulacije drvetom.

Maderoterapija i ručna anticelulitna masaža provode se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja i ekstrakta za njegu koja pospješuju prokrvljenost kože, razgradnju masnoća, aktiviraju rad limfnog sustava i pospješuju uklanjanje otrova iz tijela.

Ova masažna tehnika je vrhunska alternativa običnoj masaži za sve sa vidljivim celulitom, jer izvanredno poboljšava proporcije tijela i izgled kože na tretiranim predjelima.

Terapija pomaže redefiniranju kontura tijela, smanjuje celulit i olakšava gubitak težine. Drvene oklagije omogućuju primjenu pritiska koji pojačava raspad debelog i fibroznog celulita, kako bi se prirodno eliminirao zajedno sa drugim toksinima.

Prednosti maderoterapije:
✓ 100% prirodno, neinvazivno i bez kontraindikacija
✓ Opušta mišiće
✓ Potiče limfnu drenažu
✓ Uklanja toksine
✓ Ubrzava metabolizam
✓ Uništava celulit
✓ Topi masti
✓ Tonira i zateže kožu

Maderoterapijom možemo smanjiti obujam trbuha, struka, nogu, ruku i učvrsnuti te podići stražnjicu.

Ručna anticelulitna masaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.
Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena je na ”razbijanje” celulita.

Ručna limfna drenaža
Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti, ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu.

Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman.
Nakon tretmana, osoba više nema natečenosti niti boli koja je bila prisutna ranije.

Limfna drenaža preporučuje se:
✓ ljudima sa slabom cirkulacijom
✓ ako vam se nakupljaju otpadne tvari u organizmu
✓ kod otečenih nogu ili sindroma teških nogu
✓ nakon kirurških zahvata
✓ ako imate problem s celulitom
✓ kod problema ispucalih kapilara ili proširenih vena
✓ kod sportskih ozljeda
✓ ako ste istegnuli ili iščašili zglob
✓ kod napuhnutog i opuštenog izgleda lica
✓ ako imate glavobolje i migrene
✓ ljudima sa viškom kilograma

Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. 

Body wrapping sa termo dekom je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Zagrijavanje uz pomoć termo deke potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Kompjuterski sistem osigurava regulaciju temperature fokusiranu na cijelo tijelo ili na ciljani dio. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

Tretman vakumom sa infracrvenim svjetlom i radiofrekvencijom izvrsno djeluje na prokrvljenje dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Izvrstan je anticelulitni tretman. Usitnjava kvržice celulita i zateže kožu.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 18.10.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Trajanje tretmana: 30 ili 60 min
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
09:00 – 20:00 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 6

Predložene ponude