🎉 3 + 1 AKCIJA! Svaki četvrti kupon dobivaš potpuno besplatno 🎉

Zašto KupiMe?

KupiMe koristi moć grupne kupovine kako bi vam pribavio stotine novih kupaca. Na svojim stranicama KupiMe svaki dan objavljuje atraktivne ponude koje dopiru do velikog broja korisnika.

Pošto s našim partnerom (s vama!) dogovorimo ponudu, naš će vam prodajni djelatnik pomoći da je pripremimo na najbolji mogući način, a sve ostalo obavljamo mi. Novu ponudu objavljujemo na našim stranicama, te je šaljemo desecima tisuća prijavljenih korisnika putem dnevne email poruke. Ponuda na stranicama i putem emaila korisnike dočekuje ujutro kad sjednu za računalo.

Ponudu pratimo promocijom preko društvenih mreža i dnevnim oglašavanjem na internet portalima i u tradicionalnim medijima. Oglašavanje na KupiMe je vrlo efikasno. Na dan vaše ponude sva pozornost naših posjetitelja usmjerena je samo na vas.
Ako se sami zainteresiraju za ponudu, naši korisnici je dalje preporučuju svojim prijateljima kako bi se okupio dovoljno velik broj kupaca za prolaz ponude. Slanjem poveznica na našu stranicu putem interneta, emaila, mobitela, Facebooka i ostalih društvenih mreža, te čavrljanjem uz kavu, korisnici šire glas o dnevnoj ponudi, tj. vašoj usluzi i brandu. Sve ovo omogućuje veliku izloženost vaše ponude. 

Kada se na kupnju odluči dogovoreni broj ljudi, ponuda je uspjela te vam šaljemo izvještaj o prodanim kuponima i popis kupaca. Prethodno s vama dogovaramo rok iskoristivosti kupona, uobičajen rok je nekoliko mjeseci, tijekom kojih novi kupci s KupiMe kuponom dolaze na vaše prodajno mjesto. 

KupiMe je transparentan servis i vi u svakom trenutku možete vidjeti koliko je potrošača kupilo vašu uslugu. KupiMe vam jamči sigurnu prodaju te naplatu unaprijed. U vrlo kratkom roku po uspjeloj ponudi prosljeđujemo vam ostvarena sredstva.

KupiMe je vrlo jednostavan. Omogućavamo vam dolazak do velikog broja novih kupaca koji će vam se, zadovoljni uslugom, ponovo vratiti.