plaćanje na rate

[PULA-89% popusta] 24 intenzivna tretmana mršavljenja!

Pula

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 15

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Garantirani rezultati (do 3 kg manje, do 30 cm manje u obujmu)!

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA SA MULTIPOLARNOM RADIOFREKVENCIJOM (jedinstvena tehnika 2 tretmana u jednom)

 • topi masne naslage i razbija celulit
 • zateže kožu
 • potiče prirodnu proizvodnju kolagena

Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učinkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Omogućava oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela te se tako selektivno razbijaju potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana: od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela!

LIMFNA DRENAŽA 

 • savršen tretman za oblikovanje tijela
 • povećava lokalnu mikrocirkulaciju
 • potiče kruženje hranjivih tvari
 • vraća vezivno tkiva u stanje prije nastanka celulita
 • pojačava napetost kože
 • povećava optok krvi i limfe

Intenzivni tretman za smanjenje natečenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina te poboljšanje cirkulacije. Pomaže tretmanu ultrazvučne kavitacije da tijelo ekspresno izbaci razbijene masne naslage.

MULTIPOLARNA RADIOFREKVENCIJA - sofisticiran, ugodan i neinvazivan tretman

 • zateže kožu i podiže tonus
 • potiče prirodnu proizvodnju kolagena

Prodire duboko pod kožu, te stvara toplinsku energiju koja pospješuje funkciju stanica, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, uklanja celulit i razbija masne naslage,te regenerira kožu rotirajučim kretanjem molekula.

NEW BODYFORMER SHAPER (uređaji nove generacije poboljšani dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga)

 • ojačava muskulaturu
 • smanjuje obujam tretiranog područja
 • učvršćuje tonus kože
 • potkožnom gimnastikom pomaže u stvaranju novog sklada vezivnog tkiva

Ekspert za oblikovanje tijela, uređaj nove generacije poboljšan dodatnim tretmanom infracrvenom terapijom za dodatno rastapanje masnih naslaga, poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika'. Ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha i dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, a koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 3 sata intenzivnog vježbanja, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima. Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove.

TERMO SLIMMING WRAPP – BODYWRAPPING

 • tretman intenzivnog smanjivanja obujma

Body wrapping ili metoda ovijanja tijela metoda je koja omogućuje postizanje rezultata mjerljivih u centimetrima, uz istodobno poboljšanje cjelokupnog izgleda kože. Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju. Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanje kože u prvotno stanje nakon njezinog rastezanja tijekom trudnoće, kod poremećaja u krvotoku, celulita, nakupina vode, za opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože i razbijanje neželjenih masnih naslaga. Pozitivni učinci ove metode su višestruki. Struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća. Dolazi do povećanje izmjene tvari u potkožnom tkivu s postupnom razgradnjom masnoga tkiva, pojačano je odvajanje produkata razgradnje i toksina iz potkožnoga tkiva zbog povećane difuzije, te čišćenje epiderma i stimulacija tvorbe kolagena i elastina. Već nakon prvih 60 minuta opseg tijela vidljivo se smanji, a koža je na izgled i na dodir mekša, elastičnija i napetija.

RUBIA ZERO LIPOLASER (uređaj nove generacije svojom niskoenergetskom biostimulacijom potiče stanični metabolizam i poboljšava lokalnu prokrvljenost)

    • evolucija u razbijanju masnih stanica i razgradnja celulita
    • tretira se 6 zona u jednom tretmanu
    • prilagođavanje zdravom režimu prehrane bez stresnih redukcijskih dijeta koje je teško provoditi i štetne su za organizam

Procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topi masne naslage uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože a također je učinkoviti i kod svih stadija celulita. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja i potpuno je bezbolan. Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koji njen sadržaj izlazi van te se potom prirodnim putem izlučuje kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida, Ovaj tretman je ekspresno rješenje, što znači da u samo dva do tri tjedna možete uskočiti u manji konfekcijski broj.

Oblikujte savršeno tijelo tretmanima u Beauty salonu Callisto!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 5 kupona

Obavezna najava 4 dana unaprijed prema uputama sa kupona

Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila

Rok iskoristivosti kupona: 09.06.2023. (do tada najkasnije krenuti sa tretmanima)

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Tretmani se odrađuju tokom 2 - 4 tjedna

Radno vrijeme:
         Pon, sri, pet: 12-18 h
         Uto, čet: 9-13 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 21

Predložene ponude