plaćanje na rate

[Savica] Vacuum vreća i maderoterapija za smanjenje obujma i zatezanje!

Savica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 15

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Celulit je postao tolika napast da ga je neophodno stalno podsjećati da nije dobrodošao. U svakom slučaju, tu je i sad je vrijeme da ga se riješimo!

Dakle, celulit se vremenom pojavljuje i gomila u našem tijelu bez obzira na godine, kilažu i stil života - možemo ga odložiti ili usporiti pojavu nastanka, ali ne mislimo o tome sve do onog trenutka kada ga ne postanemo svjesne, odnosno do trenutka dok nam se ne pojavi! 

Aurora vakuum i Vacuum Fit 100 je najbolja formula za smanjenje obujma tijela i otklanjanje celulita. Tretman se sastoji od nanošenja posebnih Aurora vakuum ili Vacuum Fit 100 preparata za redukciju celulita i termoomotavanje. Ovim tretmanom se iz tijela izbacuje višak vode i toksini. Koža je nakon tretmana glatka i zategnuta. Rezultati su vidljivi već poslje jednog tretmana, a najbolji efekat se postiže nakon 10 do 12 tertmana od po 45 minuta. Također, preporuča se da se nakon tretmana napravi limfna drenaža oklagijama i manualno. Ukoliko ste se odlučili trajno se riješiti celulita, toksina i vrtoglavo i efikasno smanjiti centimetre u obujmu tijela, ovo je pravi tretman za vas.

AURORA FIT

✓ detoksikacija organizma
✓ smanjenje celulita i masnih naslaga
✓ izbacivanje viška vode i toksina
✓ poboljšanje tonusa kože
✓ smanjenje obujma i zatezanje

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju do 6 puta brže rezultate u usporedbi sa klasičnom. 

Brazilska madero masaža seže duboko ispod slojeva tkiva kako bi aktivirala stanice iznutra. Prednosti brazilske  maderoterapije su da se smanjuju masne naslage oko struka, eliminira višak sa butina, sužava struk, definiraju ruke i noge, oblikuju butine i stražnjica, smanjuju naslage na leđima i stomaku i preraspoređuje salo na stražnjici. Bitno je naglasiti kako su prvi rezultati vidljivi i nakon prvog tretmana, a svaki sljedeći tretman donosi sve značajniju promjenu na području koje se tretira.

Maderoterapijom možemo smanjiti obujam trbuha, struka, nogu, ruku i učvrsnuti te podići stražnjicu. 

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim rolerima. Ova masaža stimulira limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.

Specijalno oblikovani drveni elementi koji se koriste tijekom tretmana omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbijaju“ i uklanjaju zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, a time i oblikovanje našeg tijela. 

Tretman je posebno dobar i efikasan za uklanjanje i rastapanje masnih naslaga - kako nogu tako i trbuha, smanjenje obujma struka, oblikovanje struka, trbuha (pivskog trbuha) i za oblikovanje stražnjice. 

Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira probavu i metabolizam!

Celulitu je odzvonilo!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Obavezna najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 16.06.2023.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je
korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 24h ranije
U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Cjenik možete pogledati OVDJE

Radno vrijeme
pon, uto, čet, pet: 12:00-21:00 h
sri: 10:00-21:00 h
sub: 8:00-15:00 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 13

Predložene ponude