plaćanje na rate

SLIM PAKET kojim ćete garantirano skinuti do 40 cm u obujmu ili čak 3 konfekcijska broja!

Maksimir

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

4D KAVITACIJA - NAJUNČIKOVITIJA METODA OBLIKOVANJA TIJELA U SVIJETU! ČAK 4 SONDE U JEDNOJ ČIME SE POSTIŽE 4 PUTA BRŽI UČINAK!

4D kavitacija emitira ultrazvučne valove od 40-50 kHz na dvije odvojene modulacije koje prodiru kroz kožu do dubine od 9 mm, što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto.

ŠTO RAZLIKUJE 4D KAVITACIJU OD OSTALIH KAVITACIJA?
1. 4D inovativna tehnologija s čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1)
2. promjer svake sonde je 4,3 cm što omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji
3. kavitacija sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova

VRHUNSKI REZULTATI LIPOSUKCIJE 4D KAVITACIJOM TE NAJBRŽE POSTIZANJE IDEALNE FIGURE:
1. intenzivna lipoliza za dubinsko razbijanje i odstranjivanje masnoća, idealna za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio)
2. brzo topi višak masnih stanica
3. oblikuje tijelo i uklanja celulit
4. eliminira osjećaj težine i umora
5. ubrzava rad metabolizma

LIMFNA DRENAŽA je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).
RADIOFREKVENCIJA TIJELA je tretman oblikovanja tijela prvenstveno namijenjen redukciji celulita te zatezanju kože. Odličan je za postporođajne probleme viška kože te osobe koje imaju dugotrajan problem s celulitom.
VAKUM masaža pospješuje cirkulaciju, eliminira štetne tvari, poboljšava tonus kože, opušta mišićnu napetost, smanjuje opseg tijela te reducira celulit i pojavu narančine kore.


LIPO LASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja, a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti
razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


BODY FORMER/ELEKTROSTIMULACIJA  Vjerujemo da ste poželjeli takav tretman koji će na brz i efikasan način ukloniti masne naslage na trbuhu, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Nove tehnologije to nam danas i omogućuju upotrebom aparata za elektrostimulaciju mišića. Naš aparat za elektrostimulaciju najnovije generacije izaziva mišićne kontrakcije pomoću mikro struje koja zatim imitira elektrokemijske impulse potrebne našem živčanom sustavu. Mikro struja manje je intenzivna pa je uglavnom ispod čovjekovog praga percepcije te je klijent gotovo i ne osjeća. Poznat je i pod nazivom pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne:
✓ učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda
✓ potiče mišiće na vibriranje i stezanje što djeluje na razgradnju velike količine masnih stanica kako kod žena tako i kod muškaraca                                         ✓pogodan je za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka
✓ idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka
✓ poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu
✓ oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu: samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe i sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
✓ učinkovit je kod podizanja grudi
✓ ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove

Spa sauna s infracrvenim svijetlom i ozonom zasigurno dodatno pospješuje sagorijevanje masnih stanica te reducira pojavu celulita. Nakon uspješnog otklanjanja viška kilograma vježbanjem, u thermo infracrvenoj kapsuli ne morate brinuti o opuštenoj koži. Sauna pri temperaturi od 37 stupnjeva, u kombinaciji s ozonom i aromaterapijom, njeguje Vašu kožu te je čini elastičnom i mekom.
Sauna - potpuno relaksira duh i tijelo.
Ozon - čini kožu glatkom, elastičnom i vidljivo pomaže pri uklanjanju bolova i toksina iz tijela te značajno reducira stres i poboljšava ukupno zdravlje i vitalnost.


VIBRACIJSKA PLATFORMA: 10 MINUTA VIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA! Vibracijska platforma pogodna je za klijentice svih životnih dobi.Njene prednosti su mnogobrojne:
* pojačanje cirkulacije
* oblikovanje tijela – smanjenje masnog tkiva i anti-celulitni učinak
* povećanje snage
* povećanje gipkosti
* usporavanje starenja
* razvoj mišića
* relaksacija
* smanjenje boli i mišićnih upala
* limfna drenaža
* ortopedsko/neurološka terapija
* poboljšanje koordinacije i pokretljivosti tijela
* prevencija osteoporoze
* poboljšanje kvalitete kože

Stručno osoblje salona Vas čeka! Vidimo se!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona

Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 12.10.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Salon se nalazi na adresi Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada na kojoj piše Štrigina 1a)

Radno vrijeme:
pon - pet: 09 - 21 h
subota: ne radi

Cjenik možete pogledati OVDJE

 

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude