plaćanje na rate

Regenerirajte tijelo i uživajte uz MASAŽU & DETOX PAKET - masaža noge ili leđa, bodywrapp i termodeka!

Kvatrić

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Detoksikacija tijela je  prirodan proces neutralizacije ili eliminacije otrova iz ljudskog tijela. Otrovi (sve ono što može potencirati oštećenje tjelesnog tkiva) se kemijski pretvaraju u manje štetne tvari koje se potom izlučuju putem znoja,stolice ili urina.

 Planovi detoksikacije mogu uključivati:
✓ specijalnu dijetalnu prehranu
✓ biljke i suplemente
✓ hidroterapiju
✓ vježbu
✓ tehnike disanja
✓ terapije u sauni
✓ masaže uz termodeke...

Detoksikacija je posljedica dugotrajnog nakupljanja otpadnih tvari i toksina u organizmu koje izazivaju pretjeranu kiselost i nedostatak kisika,te opterećuju rad unutarnjih organa i predstavljaju pogodno tlo za razvoj bakterija i virusa uzrokujući lakše ili teže bolesti,ovisno o zagađenosti organizma.

Masaža poboljšavamo cirkulaciju koja omogućuje tijelu da provodi više kisika u tkivo i vitalne organe te stimulira protok limfe ubrzavajući metabolizam.Tako se uklanjaju štetne tvari i masnoće iz tijela.

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Termo deka za omatanje – pravi borac protiv celulita. Neobično ime – termalni pokrivač, govori o mogućnosti zagrijavanja i održavanja topline.
 
Osim toga, svojstva takve deke za borbu protiv masnih naslaga je vrlo učinkovita. Termo deka je jedinstvena po tome što posjeduje sustav kontrole. Napravljena je od materijala koji odbija tekućinu. Unutra su posebni umetci koji služe kao grijači. Deka se kontrolira pomoću posebne jedinice koja može transformirati mrežni napon, što praktično ne predstavlja opasnost za ljude.
 
Da biste se riješili celulita i preobrazili oblik tijela, koristite tretman omotavanja koji potiče potkožne procese.Zahvaljujući toplinskom pokrivaču, poboljšava se cirkulacija krvi, što utječe na potkožnu masnoću. Događa se veliko izbacivanje znoja, toksina i viška tekućine. Dakle, osoba gubi višak kilograma, postaje mnogo ljepša i zdravija.
 
Kao i većina drugih kozmetičkih tretmana, korištenje termo deke u kozmetologiji i termoterapiji ima svoje kontraindikacije, uglavnom medicinske prirode. To su endokrine i kardiovaskularne bolesti, onkologija, bolesti limfnih žila i vena, akutni upalni procesi, prisutnost tumora i krvarenja, trudnoća, prva 3 mjeseca nakon poroda i dojenje, problemi s krvnim tlakom,  i neki drugi, kao i individualna netolerancija.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 4 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 19.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48h prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Trajanje tretmana: 60 minuta
Radno vrijeme:
pon - pet: 11h- 21h
subota: 10h- 15h
Redovan cjenik pogledajte OVDJE

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude