plaćanje na rate

TESLA POWER SCULPT RFX4 - 5 tretmana koji pomažu u izgradnji mišića i oblikovanju stražnjice, trbuha i nogu - 30000 čučnjeva ili trbušnjaka za pola sata + ruke ili noge gratis!

Utrine

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 11

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

TESLA POWER SCULPT RFX4

Korištenjem tehnologije HI-EMT i RF (High Energy Focused Electromagnetic Wave)&(Radiofrekvency)za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen.RF u ručicama koristi za dodatno smanjenje masnoće u tkivu.

Aparat je nove generacije i posebno učinkovit,jer koristi istovremeno radiofrekvenciju i elektromagnetsku tehnologiju jačine 7 Tesla fokusiranu visokim intenzitetom (HI-EMT) i velikim područjem RF energije koji se proteže cijelim crnim dijelom ručica ,a ne kao kod starih modela koji su imali samo jedan mali središnji dio radiofrekvencije.Elektromagnetski inducirani kratke i snažne kontrakcije mišića jačine dovode do povećane gustoće mišića, smanjenog volumena, bolje definicije i tonusa.

Uz izgradnju mišića djeluje i na sagorijevanje masti,jer supra maksimalnim kontrakcijama na mišićno tkivo koje je prisiljeno prilagoditi se takvom ekstremnom stanju reagira dubokim preuređivanjem unutarnje strukture što rezultira izgradnjom mišića, zatezanjem, toniziranjem i sagorijevanjem masti.

Pomaže u postizanju vitkijih i izgrađenih kontura tijela, smanjenjem masnoće i istovremenom izgradnjom mišićnih temelja.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 24.04.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Tretmanima se tretiraju područja zahvaćena masnim naslagama i celulitom 
Trajanje tretmana: 30 min (dio tijela po izboru)
Radno vrijeme:
pon - pet: 8 - 20 h
subota: 8 - 15h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 20

Predložene ponude