plaćanje na rate

Aromamasaža koju vrši specijalist aromaterapeut!

Dubrava

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 9

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tretman vrši specijalist aromaterapeut i klinički aromaterapeut, a aromamasaža samo je jedna od tehnika koje se provode u samom procesu aromaterapije!

Bazira se isključivo na limfi, što znači da potiče cirkulaciju, a samim time i imunitet. Ima dosta disanja i stiskanja akupresornih točaka, što znači poticanje rada unutarnjih organa.

Aromaterapija ima holistički pristup čovjeku što znači da ga promatra kroz četiri razine: fizičku, emotivnu, mentalnu i duhovnu.

Aromaterapija bazira se isključivo na emocijama jer nas emocije blokiraju u svakodnevnom životu. I to sakupljamo od djetinjstva, pogotovo neugodne emocije i traume. Zatim to sve odlazi u podsvijest, a u tijelu se nasađuju u mišićima. Takav oblik tretmana obavlja se putem bodyworka tj. rada na emocijama. Svako eterično ulje, osim što ima terapeutska svojstva, ima i svoj karakter i vibraciju. Što to znači? To znači da se tijelo istovremeno gleda kako fizički, jer aromaterapija je komplementarna medicini (kroz kliničku aromaterapiju), tako i po energetskim centrima.

Isključivo se koriste organska eterična ulja. Na bočici mora pisati kemijski sastav i latinski naziv. Isto tako, koriste se hladna prešana bazna ulja, a sve ovisi o statusu tijela, povijesti bolesti i dijagnozi.
Eterična ulja djeluju blagotvorno na organizam: osvježavaju, umiruju, stimuliraju, uravnotežuju i opuštaju, regeneriraju tijelo i stvaraju osjećaj ugode. Djeluju kao antiseptici, antireumatici, potpomažu cirkulaciju krvi i limfnu drenažu, povoljno djeluju na endokrini i imunološki sustav, pomažu kod PMS-a, imaju jako stimulativno djelovanje, blagotvorno djeluju na kožu, pomažu kod liječenja akni, dermatitisa, ekcema, psorijaze, rana i povreda.

Tretman je odličan za uspostavljanje emocionalne ravnoteže, a najvažnije je da do toga dolazi potpuno prirodnim putem uz pomoć eteričnih ulja i blagotvornog dodira.  

Pomoću različitih aromaterapeutskih metoda, eterična ulja vrlo brzo prodiru u kožu i na kraju dospijevaju u krvotok i cijeli organizam. Aromaterapija je najefikasnija kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv tjeskobe, depresije, stresa, glavobolje, nesanice, poremećaja u probavi te bolova u mišićima i zglobovima. 

Aromaterapeutska masaža jedan je od najugodnijih načina primjene aromaterapije!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Kupon je moguće koristiti odmah po primitku
 • Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
 • Obavezna najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 02.10.2022.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Cjenik možete pogledati ovdje

Radno vrijeme: pon - pet: 10 - 21 h, sub: 9 13 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 35

Predložene ponude