plaćanje na rate

Fizikalna terapija 30 minuta magneta/struje ili 15 minuta TECAR/UZV/lasera u 5 ili 10 dolazaka!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Aktivna manualna terapija - mjesto gdje struka i znanost pomažu u otklanjanju bolova i nelagode, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu! 

TECAR TERAPIJA

Dijatermija sa kapacitivnim i rezistivnim prijenosom energije ili TECAR terapija je inovativni tretman u području  fizikalne medicine i rehabilitacije. Provodi se preko aplikatora ili elektroda, koje dovode energiju direktno tamo gdje je potrebno terapijsko djelovanje. Koristi se u liječenju trauma i mišićno – koštane patologije.

Tretirajući povrijeđeno mjesto biokompatibilnom radijalnom energijom ubrzavaju se metabolički procesi. Aparat se koristi u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurokirurgiji, kao i rehabilitaciji sportskih ozljeda. Analgetski efekt terapije traje i do 48 sati nakon primjene.

ULTRAZVUK

Terapijski ultrazvuk je oblik terapije dubokom toplinom koju stvaraju zvučni valovi. Kada se primjenjuje na mekim tkivima i zglobovima, zvučni valovi djeluju kao mikro-masaža koja pomaže smanjiti oticanje, povećava protok krvi i smanjuje bol, ukočenost i grčeve. Tijekom primjene koristimo kontaktno sredstvo (gel ili vodu), ali možemo primijeniti i lijek kao kontaktno sredstvo i tada terapiju nazivamo sonoforeza.

MAGNET

Prodiranjem magnetskog polja kroz tijelo zahvaćena je svaka stanica koja se nalazi unutar tog polja. Pokreću se ioni u stanici i izvan nje te se ubrzava prolazak iona kroz staničnu membranu što pozitivno utječe na metabolizam stanice. Magnetsko polje normalizira razlike električnog potencijala stanice i poboljšava opskrbu stanice kisikom što u konačnici znači brže cijeljenje tkiva.

LASER

Laserska svjetlost je stimulirana emisija elektromagnetnog zračenja iz spektra neionizirajućeg zračenja. To je jako usmjeren snop koherentne monokromatske (infracrvene ,vidljive ili ultraljubičaste) svjetlosti. U fizikalnoj medicini se koriste laseri male snage koji ostvaruju biostimulativni efekt bez termičkog efekta i bez morfoloških promjena obasjanog tkiva.

ELEKTROTERAPIJA

Elektroterapija je vrsta fizikalne procedure prilikom koje koristimo određene vrste elektro-impulsa u svrhu poboljšanja cirkulacije, provodljivosti živaca, smanjenja bolova i jačanja atrofirane muskulature.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sati prije zakazanog termina
jer u protivnom gubite pravo na termin
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 15.08.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
Pon, sri i pet 13-21
Uto, čet 8- 16h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude