plaćanje na rate

30 vrhunskih tretmana mršavljenja!

Trešnjevka

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Smanjite celulit i povećajte elasticitet kože pomoću ovih anticelulitnih tretmana!

Pilingom se odstranjuju stare, odumrle stanice kože što omogućava da eterična ulja prodru dublje u kožu i da dubinski djeluju pa se preporuča prije svake masaže.

Maderoterapija je masažna tehnika koja se pokazala najučinkovitija kada kad je u pitanju velika ženska boljka celulit. Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svijetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – točnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i za detoks organizma. 

Ručna anticelulitna masaža uljem bršljana koja ubuhvaća noge i područje gluteusa. Ova masaža djeluje na kritične zone tako što pospješuju cirkulaciju i izmjenu tvari, ubrzavaju metabolizam i protok limfe. Tako se uklanjaju štetne tvari i masnoće iz tijela. Samim time, ove masaže su odlične za edematozni i fibrozni celulit, te za umorne i teške noge. Koža dobiva na glatkoći i čvrstoći te celulit postaje manje vidljiv. Anticelulitna masaža potiče cirkulaciju krvi, limfe i energije te se na taj način stanice čiste, njeguju i pune. Ona otklanja iz tijela otpadne tvari, razgrađuje celulit te dovodi tijelo i psihu u harmoniju. Ipak, najveća vrijednost masaže je u tome što se organizam budi i postaje sposoban sam rješavati svoje tegobe uključujući i celulit strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Termo deka se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, smanjenje težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje. Prije samog ulaska u termo deku, tijelo se tretira odgovarajućim preparatima (u pravilu anticelulitnim kremama) i umata u aluminijsku foliju. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

Želite li oblikovati tijelo i spriječiti nakupljanje potkožnih masnih jastučića i nastanak celulita, pomoći će vam osvježavajući anticelulitni gel s bršljanom koji djeluje na razgradnju celulita i potkožnih masnih stanica (adipociti) te jača čvrstoću kože.

Zbogom narančinoj kori!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Ponuda vrijedi samo za žene
 • Jedna osoba može koristiti 4 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
 • Obavezna najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 04.10.2023. (najkasnije krenuti sa tretmanima) - korištenje godišnjeg odmora 23.08.-04.09.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Radno vrijeme:
     pon - pet: 10 - 22 h ili po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 14

Predložene ponude