Kompletan ginekološki pregled (ginekološki pregled + PAPA test + UZV) s konzultacijama

Svetice

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1Ne odgađajte pregled iako nemate simptome - bolje je spriječiti nego liječiti!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

9 kupljeno

Kategorije: Ginekologija

Ginekološki pregled

U životu svake žene, ginekološki pregled predstavlja obvezu, ne opciju. Otprilike u dobi od 16 godina preporučuje se da mlade djevojke odu na prvi ginekološki pregled, neovisno o tome jesu li su spolno aktivne. 

Poremećen i neredovit menstrualni ciklus, obilne mjesečnice ili pak njihov izostanak te možda samo informativni razgovor sa stručnom osobom, također su razlog za odlazak ginekologu. Prije samog pregleda obavlja se razgovor s liječnikom kako bi se utvrdila specifična problematika svake klijentice.

Papa test

Nakon razgovora prelazi se na pregled rodnice spekulumom i uzimanje brisa u sklopu „papa testa“, što može u trenutku izazvati blago nelagodan osjećaj. Uzimanje papa testa obavlja se najmanje jednom godišnje kao redovna kontrola zdravlja i stanja  grlića maternice.  

Papa test je učinio veliki uspjeh u prevenciji raka vrata maternice jer se njime mogu dokazati abnormalne stanice vrata maternice i rani znakovi tumora. Ukoliko se promjene otkriju na vrijeme, liječenje je i više nego uspješno. Međutim, ukoliko povratni nalaz pokaže prisutnost abnormalnih stanica, ovisno o stupnju i tipu abnormalnosti tih stanica, ginekolog će ponoviti test ili vas uputiti na dodatno liječenje.

Nalazi pregleda su gotovi odmah, a papa testa kroz tjedan dana 

Redovne cijene možete pogledati ovdje

Radno vrijeme:
po dogovoru

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1, Svetice

narucivanje@vaspregled.hr

01 5811 588

Trpinjska ulica 5a

Predložene ponude