plaćanje na rate

Obavite kompletan ginekološki pregled uz papa test i ultrazvuk s color dopplerom u Poliklinici Holoart!

Kvatrić

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 6

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Ginekologija je grana medicine koja se bavi proučavanjem ženskog reproduktivnog sustava. Moderna ginekologija je usko povezana s porodništvom  te proučava i prati promjene u tijelu žene vezane za trudnoću i porođaj, od trenutka začeća do kraja postpartalnog perioda.

U Poliklinici Holoart ambulanta ginekologije je opremljen odličnim ultrazvučnim uređajima koji omogućuju brzu dijagnostiku patologije ženskog spolnog sustava. Od postavljanja sumnje do konačne dijagnoze potrebno je kratko vrijeme.

U Poliklinici Holoart možete obaviti:

 • Pregled liječnika specijaliste ginekologije
 • Ginekološki ultrazvuk
 • Ginekološki dopler
 • Kolposkopija
 • PAPA test
 • Ginekološki brisevi
 • HPV tipizacija
 • Poremećaji ciklusa
 • Menopauza
 • Vođenje trudnoće


Ginekološkim pregledima i uzimanjem PAPA testa koji služi kao probir u dijagnostici cervikalnog karcinoma, zajedno s našim citolozima sudjelujemo u prevenciji karcinoma vrata maternice.

Kod već postavljene dijagnoze cervikalnih intraepitelnih promjena (CIN I, CIN II, CIN III), na raspolaganju imamo i ostale dijagnostičke i terapijska metode. Kolposkopija vrata maternice i biopsija bioptičkim kliještima ili LETZ biopsija, omogućuju nam bolji uvid jer se dobiveni materijal šalje na patohistološku analizu. Na raspolaganju nam stoji i LETZ konizacija, metoda koja najčešće dovodi do izlječenja. Ovdje treba istaknuti i uzimanje PAPA obrisaka vulve te vulvoskopiju i biopsiju vulve.

Ginekolozi u našoj Poliklinici obavljaju usluge ambulantnih zahvata iz područja male kirurgije (ablacije polipa vrata maternice, odstranjenje kondiloma, biopsija grlića maternice itd.).

Aktivno i savjetodavno sudjelujemo u obradi i rješavanju problema bračne neplodnosti i planiranja obitelji. Koristimo cijelu paletu dijagnostičkih i terapijskih postupaka (laboratorijska i mikrobiološka obrada, folikulometrija, stimulacija ovulacije, urološka obrada, itd.).

Radimo ultrazvučnu histerosalpingografiju (SonoHSG) koja je dijagnostička, a ujedno i terapijska metoda u evaluaciji prohodnosti jajovoda i obradi steriliteta. Osim problemima žena u reproduktivnom razdoblju, bavimo se i obradom i rješavanjem problema u menopauzi te planiranjem hormonskog nadomjesnog liječenja. Provodimo prekoncepcijsko savjetovanje za parove koji planiraju trudnoću te se u kontroli trudnoće vodimo principima suvremene antenatalne skrbi što uključuje traženje i dijagnostiku preegzistentnih bolesti trudnice (šećerna bolest, srčane bolesti, hipertenzija, kronične infekcije, itd.) u uskoj suradnji s našim internistima i endokrinolozima. Tu je važno i prepoznavanje te liječenje poremećaja zdravlja trudnica vezanih za trudnoću (prijeteći pobačaj, prijeteći prijevremeni porođaj, preeklampsija, uroinfekcije, itd.).

Suvremena ultrazvučna dijagnostika omogućuje nam rano prepoznavanje fetalnih komplikacija (ultrazvučna dijagnostika fetalnih malformacija, zastoj u rastu, infekcije, itd.). Ultrazvučni pregledi se provode kod svih trudnica i čine redovit (probirni) pregled tijekom nadzora trudnoće, dakle u niskorizičnoj populaciji. Pregledi uključuju ispitivanja za potvrdu normalnog razvoja trudnoće i rano otkrivanje poremećaja.

U Poliklinici Holoart rade se i rani neinvazivni testovi probira fetalnih anomalija koji uključuju rani kombinirani probir (ultrazvuk + biokemijski biljezi) u suradnji s našim laboratorijem, čiji su rezultati gotovi isti dan te NIFTY test (analiza fetalne DNA u krvi majke), čiji su rezultati gotovi unutar deset dana.

S populacijom mlađih žena i adolescentica radimo na savjetovanju zaštite od spolnih bolesti i odgovornom spolnom ponašanju. Ako je potrebno, ginekolozi Poliklinike Holoart individualnim pristupom, zajedno s kolegama drugih specijalnosti, u stalnom su kontaktu sa svojim pacijenticama i trudnicama te su dostupni za savjetovanje i rješavanje zdravstvenih problema.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 5 kupona

Obavezna najava 15-20 dana unaprijed prema uputama sa kupona

Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila

Rok iskoristivosti kupona: 28.02.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 24h ranije

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Cjenik možete pogledati ovdje

Radno vrijeme:
    pon - pet: 15-21 h ili po dogovoru
    subota po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 46

Predložene ponude