4D ultrazvuk i DVD snimka Vaše bebe- uz uključen anomaly scan

Centar

Poliklinika ĐurićUpoznajte se s novim članom vaše obitelji u Poliklinici Đurić!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

8 kupljeno

Kategorije: Ultrazvuk

Već danas možete vidjeti bebu koju s nestrpljenjem očekujete!

Jednostavno je zadivljujuća spoznaja da je tehnologija toliko napredovala: uočite mimike lica, ponašanje, raspoloženja, vidite bebu kako trlja oči, mršti se ili smije. 

S metodom 4D ultrazvuka upoznajte svoju bebu prvi put u Poliklinici Đurić!

4D ultrazvuk dat će Vam detaljan prikaz djetetova lica, a dobit ćete i digitalne snimke na DVD-u ili CD-u. S ovim filmićem moći ćete se hvaliti već danas, a u Vaša će beba jednog dana moći pogledati kako joj je bilo lijepo u majčinom trbuhu. Isto tako, ginekologu će ovaj ultrazvuk otkriti važne podatke o djetetovu razvoju. 

Prema većini istraživanja, 4D ultrazvuk nema nikakvih negativnih posljedica po djetetovo ili majčino zdravlje. Čak naprotiv, u ranoj trudnoći može otkriti eventualne zdravstvene probleme. S druge strane, prečesto obavljanje bilo kojeg ultrazvuka ne može biti dobro ni za majku ni na dijete.

4D ultrazvuk jedan je od najboljih načina da svoju bebu upoznate i s njom se povežete dok je još u utrobi. Također, imat ćete potvrdu da je beba zdrava i da se razvija normalno ili pak rano upozorenje da je potrebno obaviti daljnje pretrage. Ultrazvuku može prisustvovati i otac.

 

Poliklinika Đurić

Mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, rođen 11.5.1961. godine u Sisku. Osnovnu i srednju školu pohađa u Zagrebu.  Medicinski fakultet upisuje 1979. te ga završava 1986. Nakon stažiranja radi 7 godina u Domu zdravlja Kutina u Stanici za hitnu medicinsku pomoć. Magistrira 1994. na temu iz onkologije „Oligoelementi u tumorskom i zdravom tkivu jajnika“. Od 1995. do 2000. se specijalizirao za ginekologiju i porodiljstvo u KB Merkur. Nakon toga radi kao liječnik - ginekolog u privatnoj ordinaciji, do 2004. u Branimirovoj 61a do danas u Draškovičevoj 18, Zagreb.

Napravite prve snimke vaših malih manekena!

4D je ultrazvuk visoke rezolucije

Dobivate snimku snimljenu na DVD-u ili CD-u

Ultrazvuk također otkriva važne podatke o djetetovu razvoju 

Trajanje ultrazvuka: 30minuta

Cjenik možete pogledati OVDJE

Pregled je najbolje obaviti između 20. i 24. tjedna trudnoće

Obavezno sa sobom ponijeti USB stik 

Radno vrijeme:
pon - pet: 9 - 19 h

Poliklinika Đurić, Centar

info@poliklinika-djuric.hr

01 4813 700

Martićeva 14

Predložene ponude