Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Adrenalin park Medulin! Zip line, visinski poligon, gigantska ljuljačka i streličarstvo!

Ispunite dan zabavom i pustolovinom, a park vam nudi i 25% popusta na ostale sadržaje

  • Vrijednost250 kn
  • Popust52%
  • Ušteda131 kn
 • 119 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Park se nalazi na području hrastove šume površine čak 12.000 metara kvadratnih
 • Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
 • Dodatna pogodnost 25% popusta na ostale sadržaje u ponudi parka

Jeste li spemni za najuzbudljiviju i nezaboravnu avanturu? 

 
Željni ste dobre zabave i poštene navale adrenalina? Sva sreća pa smo vam, u suradnji s Adrenalin parkom Medulin, dogovorili uzbudljivu pustolovinu po mjeri svakog pravog ovisnika o adrenalinu! 
 
Park se nalazi na području hrastove šume površine čak 12.000 metara kvadratnih pa će se ova pustolovina omiliti i zaljubljenicima u prirodu. 
 
Da ne biste išli sami, dogovorili smo da možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime - stoga telefon u ruke i zovite ekipu. Da biste ih što bolje uvjerili u nastavku donosimo popis aktivnosti koje vas čekaju, a ako vam sve navedeno ne bude dosta zapamtite da imate osigurano 25% popusta na sve dodatne sadržaje u parku.
 
Visinski poligon - s 35 visinskih elemenata, visinski poligon smješten u hrastovoj šumi, izazov je za cijelu obitelj. Sačinjavaju ga platforme na stablima povezane mostovima izrađenima tako da svaki predstavlja različitu težinu prelaska. Pripremite se da se okušate u hodanju po konopu, prelasku preko letvica, penjanju po visećim konopima i stijenama te održavanju stabilnosti i ravnoteže na visećoj ljuljački!
 
Ekipa parka pratit će vas na svakom koraku, pobrinuti se za vašu sigurnost i osigurati da profesionalnu alpinističku opremu koristite na ispravan način.


Zip line - spust s vrha stabla, 10m visine po sajli dugoj 160m pruža nezaboravno adrenalinsko iskustvo! Svaki posjetitelj dobiva sigurnosnu opremu i detaljne instrukcije, a zabava je prigodna za sve dobne skupine.

Gigantska ljuljačka - ova atrakcija prava je adrenalinska poslastica za hrabre. Doživite ekstremni učinak slobodnog pada s visine od 12 metara. Maksimum 3 osobe po spustu.

Streličarstvo - jedan novitet na našem području je zasigurno streličarstvo. Pozvani ste da iskušate svoju preciznost u gađanju meta. Ova atrakcija zna biti jako zabavna, može se igrati kao natjecanje pa je idealno za dvije ili više osoba.

Adrenalin park Medulin 

Ovaj rekreacijski park osiguravan obiteljima, prijateljima, pojedincima spoj rekreacije, adrenalina i tjelovježbe te priliku kvalitetnog korištenja slobodnog vremena raznim aktivnostima na svježem zraku, kondicijskim vježbama, vježbama snage te pridonosi savladavanju straha, razvitku samopouzdanja, motorike, snalažljivosti, ravnoteže. Također, osigurava dozu pustolovine i adrenalina te nezaboravno iskustvo.

U sklopu parka nalazi se i bar u kojem se možete osvježiti i odmoriti nakon cijele avanture.

Adrenalin park Medulin

Biškupije,
Medulin, Hrvatska

www.adrenalinparkmedulin.com

Dodatno predlažemo i...