Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zeolit univerzalna maska za lice sa AntiAge učinkom!

Već nakon nekoliko dana vidljiv je efekt pomlađivanja, gdje se smanjuju bore i zateže koža lica, jer preparat vlaži i hrani kožu iznutra!

  • Vrijednost68 kn
  • Popust50%
  • Ušteda34 kn
 • 34 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Pripremljena je iz dvije aktivne visoko vrijedne komponente - zeolita i prirodnog mineralnog blata (peloida
 • temeljito čisti kožu, uklanja sloj mrtvih stanica i vraća koži vrijedne minerale, zateže bore...

ZEOLIT – mineral budućnosti!

Čudesna svojstva minerala zeolita poznavali su još stari Grci te su ga zvali “kamenom života”. Danas je cijenjen izvor ljekovitih svojstava koja štite organizam od stresnog i nezdravog okoliša te ga Japanci s razlogom nazivaju “čarobni kamen”.

Sama riječ zeolit potječe od grčkih riječi „ZEO“ (ključati) i „LITHOS“ (stijena) što znači „stijena koja ključa“ i time je opisano njegovo vulkansko porijeklo

U prirodi postoji puno vrsta zeolita, minerala koji je nastao u dalekoj prošlosti pri procesu hlađenja vulkanske lave u moru. Stvorena tetraedarska struktura se sastoji od negativno nabijenih čestica, a mikronizacijom i aktivacijom zeolita se još višestruko pojačavaju ionako jaka antioksidativna i detoksikacijska svojstava.

Klinoptilolit je kristalna vrsta zeolita najučinkovitija za korištenje u ljudskoj upotrebi, a Zeo Medic zeolit sadrži 90-95% klinoptilolita, granulacije do 5 µm, te dodatno aktiviran s vrijednošću kationske izmjene od preko 180meq/100gr spada u sam vrh svjetske kvalitete.

Zagađenja iz okoliša i tretirana hrana svakodnevno napadaju naš organizam i smanjuju opću razinu zdravlja stanovništva u cjelini. Naš organizam ne treba još dodatno opterećivati raznim kozmetičkim preparatima punim kemije - zato se treba okrenuti k prirodi, jer dokazano je da priroda liječi!

Zeolit - univerzalna maska za lice s anti-age učinkom


Pripremljena je iz dvije aktivne visoko vrijedne komponente - zeolita i prirodnog mineralnog blata (peloida). Istodobno njeguje i oporavlja sve tipove kože, a zbog potpuno prirodnog porijekla moguća je svakodnevna primjena.


Već nakon nekoliko dana vidljiv je efekt pomlađivanja, gdje se smanjuju bore i zateže koža lica, jer preparat vlaži i hrani kožu iznutra!


✓ temeljito čisti kožu, uklanja sloj mrtvih stanica i vraća koži vrijedne minerale

✓ ublažava i zateže bore

✓ zateže kožu i povećava njenu elastičnost

✓ uklanja AKNE, MITESERE I DRUGE VRSTE PRIŠTIĆA

✓ smanjuje i regulira lučenje lojnih i znojnih žlijezda

✓ poboljšava cirkulaciju

✓ stimulira proces regeneracije kože

 

Zeolit svojim karakteristikama ionske izmjene i selektivne adsorpcije dugoročno utječe na lokalni imunitet stanica kože. Stimulira proces regeneracije i olakšava obnovu i čišćenja dubokih slojeva kože, a ujedno pruža antioksidativnu zaštitu.

 

 

Detok-Eko d.o.o.

Logorište 31B,
Karlovac, Hrvatska

www.facebook.com/DETOX.EKO

Dodatno predlažemo i...