Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

V5 ULTRACONTOURE 6 u 1 tretman - postignite željnu figuru i smanjite obujam uz najnoviju metodu oblikovanja tijela od 170 kn!

HIFU tehnologija, radiofrekvencija, 2 kavitacije, 2 biomikrostruje, vacuum i infracrvenog led svjetlo, gratis limfna drenaža

  • Vrijednost490 kn
  • Popust65%
  • Ušteda320 kn
 • 170 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Nakon 3 tretmana gubi se do 10 cm u obujmu
 • Razmak između tretmana: 7 - 10 dana
 • Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima

KONAČNO SE RIJEŠITE MASNIH NASLAGA BEZ POTREBE ZA TRETMANIMA ODRŽAVANJA!

 
ZAMIJENITE SAMO 3 TRETMANA ZA :
· ČAK 72 TRENINGA
· 90 SALATA ZA RUČAK

REZULTATI dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do10 dana a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.
 
• najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu
• prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska
• rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana
• aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak.

DJELOVANJE - Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I I NFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour je konačno rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela.Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se manjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana. Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.
 
POSTUPAK -  Tretman se izvodi pomoću tri sonde u trajanju do 2 sata ovisno o regiji koja se tretira. Prvom sondom koja kombinira HIFU tehnologiju i RADIOFREKVENCIJU dubinski djelujemo na razgradnju masnih stanica u trigliceride koji se prirodnim procesom izlučuju iz metabolizma te također potiče stvaranje kolagena. V10 najvećom sondom koja kombinira čak dvije kavitacije, dvije radiofrekvencije, dvije mikro struje, vakum i infracrveno led svjetlo dodatno razgrađujemo masne stanice, prodiremo do čak 1,5 cm potkožno  što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto. Istom sondom razgrađujemo i rješavamo celulit,  zaglađujemo kožu te pospješujem cirkulaciju.
 
KANDIDATI - Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice. Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim.
 

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada),
Zagreb, Hrvatska

www.tajnaljepote.hr

Dodatno predlažemo i...