Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Uskrs u Hotelu Zagi***! 4 dana/3 noći za 2 osobe s uključenim uskršnjim doručkom i ručkom i 2 ulaznice za Terme Jezerčica!

Provedite produženi vikend u pod zagorskim bregima, samo 30ak minuta od Zagreba i uživajte u termalnim bazenima te bogatoj gastronomskoj ponudi lijepog obiteljskog Hotela Zagi!

  • Super cijena
  • 1342 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 6

13.04.2020    2

  • Provedite ovogodišnje uskršnje blagdane u prekrasnom Zagorju
  • Hotel Zagi *** nalazi se 30ak km od Zagreba, a od Termi Jezerčica 4,8 km
  • U ponudu s 3 noćenja s uključenim cjelodnevnim ulaznicama za termalne bazene u Terme Jezerčica za 2 osobe
  • Voderni park Terme Jezerčica, oaza su zdravlja i rehabilitacije s ljekovitim termalnim vrelima koja su u upotrebi još od rimskih vremena

VODENI PARK TERME JEZERČICA

Vodeni park Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom.

Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

 

HOTEL ZAGI***

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi", koji je daleko poznat po svoj bogatoj i atraktivnoj gastronomskoj ponudi. 

Ugodni ambijent restorana kapaciteta je 120 mjesta, a s posebnim ponosom ističu raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine od gostiju iz bliže i dalje okolice.

Hotel ima na raspolaganju 60 moderno opremljenih soba.

Sve sobe imaju: mini bar, TV s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefon, Wi-Fi i kupaonicu s tušem, wc-om i sušilom za kosu

 

Posebna ponuda za Uskrs u terminu 10.-13.04.2020. uključuje:

✓ 4 dana/3 noćenja za dvije osobe
✓ 2 polupansiona
✓ 1 puni pansion
✓ 2 cjelodnevne ulaznice za bazene u Vodenom parku Terme Jezerčica 

Petak 10.04. - večera, noćenje 

Subota 11.04. - buffet doručak, 2 ulaznice za bazene, večera

Nedjelja 12.04. - uskršnji doručak, uskršnji ručak - švedski stol sa velikim izborom domaćih i internacionalnih jela, priloga i slastica, večera

Ponedjeljak 13.04. - buffet doručak

 


 

Uživajte s dragom osobom u domaćoj atmosferi Hotela Zagi, u blagodatima termalne vode, vrhunskoj gastronomskoj ponudi i stvorite uspomene za viked kojeg ćete dugo pamtiti!

Hotel Zagi***

Milana Prpića 46,
49243 Oroslavje, Hrvatska

www.zagi.hr

Dodatno predlažemo i...