Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvuk dojki i pazušnih jama - obavite pregled od životne važnosti!

Pravovremeno otkrivanje raka znači izlječivost veću od 90%

  • Vrijednost300 kn
  • Popust34%
  • Ušteda101 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 42

 • Obavite preglede na jednom mjestu u jednom danu uz maksimalnu brzinu, individualan pristup, vrhunske stručnjake i opremu
 • Nalazi su gotovi odmah

Ultrazvuk i pregled dojki i pazušnih jama
 
Ultrazvuk dojki koristi se kao dijagnostička metoda kod žena (najčešće u 30-im i 40-im godinama života) kako bi se na vrijeme uočile eventualne promjene na tkivu dojke. Ukoliko postoji kvržica, ultrazvučnim valovima se može pokazati je li ona solidna ili ispunjena tekućinom. 
 
Rak dojki najučestalija je zloćudna bolest kod žena, a od njega obolijeva gotovo svaka osma žena. U slučaju ranog otkrivanja raka, mogućnost njegova izlječenja može biti veća od 90%. Ova vrsta raka najčešće se javlja kod žena starijih od 50 godina, ali oboljeti mogu i puno mlađe žene. Najbolje je djelovati na vrijeme, ukloniti eventualne sumnje i djelovati preventivno stoga se preporučuje učiniti ultrazvuk bar jednom godišnje.
 
Kod starijih žena, ultrazvuk dojki preporučuje se kao dodatna pretraga uz mamografiju ukoliko je nalaz mamografije dvosmislen ili nedovoljno jasan. 
 
Ultrazvuk izvrsno prikazuje ciste u dojci, proširene mliječne kanaliće, mikrokalcifikate, traumatske promjene te benigne i maligne tumore. 
 
Sastavni dio UZV pregleda je i evaluacija pazušnih jama jer se rak dojke može manifestirati i kroz bolove u pazuhu. Pri pregledu pazuha traže se uvećani limfni čvorovi ili bilo kakve tvorbe koje se do sada nisu pojavljivale.
 

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled 1

Trpinjska 5a,
Zagreb, Hrvatska

www.vaspregled.hr

Dodatno predlažemo i...