Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

CIJELA SEZONA! Trogir, hotel Jadran***: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe od 1349 kn!

Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu

  • Super cijena
  • 202 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 61

06.09.2020    2

  • Svega 20m od plaže i mora
  • Cca 3 km od Trogira
  • Panoramska vožnja taxi-brod svakih 30 minuta

Izvrsna lokacija hotela, neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume, odnese gosta već po dolasku u opuštajuću mediteransku atmosferu!
 
Lijepa, mirna jutra, uživanje u kristalno čistom moru preko dana, te večernje šetnje u okolici, ispunjavaju dan s novim otkrićima i nezaboravnim osjećajima. I prizivaju sjećanja.
 
Objekt se sastoji od 5 depadansi i glavne zgrade. Gostima su na raspolaganje restoran s vanjskom terasom, plažni bar & restoran , TV salon, parking.

Sport/Razonoda: vanjski bazen sa dječjom bazenom, sportsko-rekreacijski komplex (udaljen 15 min)
 
Sobe: klimatizirane 2-krevetne sobe s mogućnošću 1 pom.ležaja, kupaonica sa tušom ili kadom, sušilo za kosu, Sat TV, telefon, sa balkonom ili terasom na morsku stranu.

Do grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete hodati, odvesti se lokalnim autobusom ili uživati u kratkoj morskoj vožnji taxi-brodicom. Split “glavni grad” Dalmacije će vas očarati i voditi kroz raznolik raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe, i ostaviti nezaboravan pečat na sve vas. Mjesto velikog Dioklecijana od hotela je udaljeno samo pola sata vožnje.

Uživajte u odmoru u hotelu Jadran!

Hotel Jadran***

Hrvatskih žrtava 147,
Seget Donji, Hrvatska

www.hotel-jadran.com/hr

Dodatno predlažemo i...