Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvučno čišćenje lica, kristalna mikroderoabrazija, ultrazvuk i njega hylauronom!

Nahranite kožu lica i zablistajte

  • Vrijednost1,200 kn
  • Popust76%
  • Ušteda911 kn
 • 289 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 3

 • Idealan tretman za kožu kojoj je potreban poticaj za regeneraciju
 • Novi sastojci gaba i nano tehnologije koji potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena, sprečavaju dehidraciju i pomlađuju kožu lica i vrata
 •  Usporava nastajanje bora I sitnih linija

Stimulacija kože ubrzava cirkulaciju i metabolizam kože i dovodi do poboljšanja prirodne teksture kože.

Idealan tretman za kožu kojoj je potreban poticaj za regeneraciju. Sam tretman koji započinje sa ultrazvučnim čišćenjem lica, kristalnom mikrodermoabrazijom i na kraju njegom hylauronom ( serum Hylauron Pur, hylauronska maska, masaža lica, vratta i dekoltea, hylauronska maska za područje oko očiju, te završa hylauronska krema) osigurava izravnavanje bora i poboljšava napetost kože – učinak smrzavanja.

Novi sastojci gaba i nano tehnologije koji potiču sintezu hijaluronske kiseline i kolagena, sprečavaju dehidraciju i pomlađuju kožu lica i vrata. Njega lica hylauronom je jedan korak ispred I nudi savršeno rješenje za zrelu kožu. Usporava nastajanje bora I sitnih linija. Koža izgleda glatka, mlađa I odmornija. Zahvaljujući mineralima obogaćenim preparatima I biljnim ekstratima vaša koža će blistati bez obzira na godine. Hijaluronska kiselina  jednostavnom primjenom korigira  konture lica, usana, podočnjaka, nosa, bore na vratu, dekolteu. Hijaluronski tretman njege kože lica postaje sve popularnije. Unazad deset godina hijaluronska kiselina postala je  zlatni standard kad je riječ o popunjavanju bora lica.

Razlog za toliki porast njegove popularnosti je njihova kompatibilnost i biološka degradacija u koži, jednostavnost primjene. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja ima veliki udio u izgradnji izvanstaničnog prostora naše kože, gdje ima vrlo važnu ulogu u balansu vode i cijeljenju upravo zbog toga što omogućuje dobru hidrataciju.

Jean d`Arcel, Medical & Beauty Institut

Kaptol 18,
Zagreb, Hrvatska

www.jean.com.hr

Dodatno predlažemo i...