Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trajni lak na rukama, ruska manikura i parafinska kupka!

Zahvaljujući ovim profesionalnim tretmanima noktiju, vaše ćete ruke s ponosom pokazivati

  • Vrijednost200 kn
  • Popust41%
  • Ušteda81 kn
 • 119 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 5

 • Manikurom se oblikuju prirodni nokti i uređuje kožica
 • Trajni lak osigurava postojanu i dugotrajnu boju bez oštećenja nokta
 • Nakon parafina koža je glatka, meka i pomlađena

U današnjoj ponudi vas čeka Ruska manikura s trajnom lakom i parafinskom kupkom!

Zahvaljujući ovim profesionalnim tretmanima noktiju, vaše ćete ruke s ponosom pokazivati svima. Ruska Gel lak manikura je HIT u svijetu, postojanost i do 4 tjedna, nema odizanja kao kod klasičnog trajnog laka. 
 
Ruska manikura – po čemu se razlikuje od klasične?
 
Ruska manikura je kozmetički tretman u kojem koristimo specijalni alat, kreme, ulja kako bi naše ruke i nokti bili zdravi, snažniji i manje lomljivi. Ova će manikura poboljšati teksturu i zdravlje naših noktiju specijalnim tehnikama obrade ploče tj. površine nokta. Za vrijeme manikure ćemo očistiti, oblikovati i učvrstiti vaše nokte. U tijeku tretmana kozmetičar će obratiti pažnju na moguće probleme na noktima, kao i na osjetljivu i ispucanu kožu i zanoktice. Na samom kraju tretmana koristimo posebnu kremu za ruke kako bi stimulirali i poboljšali stanje noktiju.
 
Sve počinje kupkom, nakon čega slijedi piling i obrađivanje kožice, a  zatim će se urediti i oblikovati nokti. Tada će na red doći lakiranje noktiju trajnim lakom kako bi dojam bio potpun! Trajni lak će osigurati postojanu i dugotrajnu boju koja će potrajati sve dok nokti ne izrastu. To je idealna alternativa klasičnom lakiranju jer se trajni lak lako skida, nema rašpanja noktiju i ne oštećuje se površina nokta. I naravno na kraju slijedi ugodna masaža ruku koja će vas preporoditi, jer potiče opuštanje i uklanja umor.
 
Tretman parafinske kupke
 
Postupak počinje peelingom ruku, nakon peelinga stavlja se hranjiva maska, a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani parafin. Na čiste ruke nanosi se zagrijana rukavica s parafinom koji je u njoj, te tako stoji 20 min. Posebno se treba naglasiti da svaki klijent dobiva novu rukavicu, te se na taj način održava visok stupanj higijene. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena.

Uredite ruke u iLash studiju!

iLash studio

Milana Ogrizovica 21,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/iLashStudioByAlice/

Dodatno predlažemo i...