Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Terme Laško: 3 dana za dvoje za 1458 kn!

Guštanje uz neograničeno kupanje u Termama Laško na 3 dana na bazi polupansiona

  • Super cijena
  • 219 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 5

30.12.2020    2

  • Zaboravite na stres u prekrasnoj prirodi pokraj rijeke Savinje
  • Moderan centar zdravstvenog i wellness turizma
  • 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe
  • Neograničeno kupanje u Thermana Park Laško i Zdravilšče Laško

Priuštite si itekako zasluženi odmor u prekrasnoj prirodi u Laškom. Zaboravite na stres i probleme svakidašnjice dok uživate u netaknutoj prirodi! 

Kompleks se nalazi u netaknutoj prirodi pokraj rijeke Savinje, na rubu očuvanoga višestoljetnoga lječilišnog parka. Do grada Laškog je samo 15-ak minuta osnažujuće šetnje.

U Zdravilišču Laško smo ponosni na bogatu povijest i još bogatiju tradiciju iz koje smo se razvili u moderan centar zdravstvenog i wellness turizma u kojem Vam pružamo kvalitetne usluge za Vaše zdravlje. U zagrljaju voda i brežuljaka stvorili smo za Vas prostor u kojemu možete učiniti nešto za svoje zdravlje, postići osjećaj ugode i smiriti svakodnevni ubrzani ritam života. Pazeći na goste koji imaju posebne potrebe, napravili smo hotel bez građevinskih zapreka kako bi im pristup hotelu bio primjeren i olakšan. Shodno tome, dio soba u hotelu prilagođen je upravo osobama koje imaju poteškoća s kretanjem i zahtijevaju nadzor medicinskog osoblja i odgovarajuću njegu.

Provedite dan opuštajući se u termalnim bazenima gdje će Vam laška termalna voda ojačati snagu i olakšati kretanje. Opustite se u saunama obogaćenim posebnim programima ili se počastite malim uživanjem u Centru zdravlja i ljepote. Vodite brigu o svom zdravlju i posjetite posebno osmišljene programe fizioterapije koje vode stručnjaci u prostorijama Centra medicine.

Laško Vaš očekuje! 

Hotel Zdravilšče Laško****

Zdravilška cesta 6,
3270 Laško, Slovenija

www.thermana.si

Dodatno predlažemo i...