Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Selce, Apartmani Cindrić: 3 ili 5 dana 50 m od mora za 2-4 osobe od 639 kn!

Selce, mali, skromni i životopisni gradić, nekada dom ribara i zidara, a danas grad s posebnom dušom kojeg nećete zaboraviti

  • Super cijena
  • 639 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 4

30.06.2020    2-4

  • 50 m od mora i plaže i centra Selca
  • Mali, skromni, životopisni gradić, skrivene i razvedene uvale, predivne plaže
  • Bogata kulturno povijesna baština
  • Blizina Crikvenice, Rijeke, otoka Krka

Selce, mali, skromni i životopisni gradić, nekada dom ribara i zidara, a danas grad s posebnom dušom kojeg nećete zaboraviti!
 
Prirodne ljepote koje je riječima teško opisati, skrivene i razvedene uvale, more toliko čisto da možete vidjeti rakove kako se igraju na morskom dnu i plaže na kojima ćete doživjeti neponovljive morske avanture koje će postati odlična ideja za prepričavanje poznanicima. To je samo mali dio priče koje ćete doživjeti u Selcu koji svojom ponudom ostvaruje sve vaše snove o idealnom odmoru.
 
Ujutro ćete uživati ispijajući kavu i slušajući dogodovštine ljubaznih domaćina dok će popodne biti rezervirano za sportska događanja i uživanje u plažama te prekrasnom morskom zraku pomiješanom mediteranskim biljkama i solju. Uređene plaže omogućit će vam da nesmetano uživate u svim blagodatima sunca i mora. Za one željne istraživanja, svakako preporučujemo upoznavanje kulturno-povijesne baštine grada koja će vam otkriti život kakav je nekada bio na ovim područjima…male crkvice, kapelice, kamene kučice sakrivene od turističke vreve, daju posebnu čar Selcu, a vašem putovanju drugačiji doživljaj.
 
Jeste li znali da je Selce čak 4 puta proglašeno najuređenijim turističkim mjestom na Kvarneru? I da se okrunio i Plavim cvijetom kao najuređenije mjesto na Jadranu?
 
Udaljenost apartmana od betonske plaže "Polača" 50m , centar 50 m, trgovina 70m, gl.plaža "Tunar" 150m bazeni s morskom vodom 70 m.
 

Vidimo se u Selcu!

Apartmani Cindrić

Emila Antića 17,
Selce, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...