Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ručna limfna drenaža u trajanju od 45 min!

Limfna drenaža izrazito povoljno djeluje kako na limfni sustav, tako i na autonomni živčani sustav, senzorne puteve refleksa boli i imunološki sustav

  • Vrijednost180 kn
  • Popust30%
  • Ušteda54 kn
 • 126 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti
 • Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak I zdravlje iz područja fizioterapije nastao iz potrebe da Vam ponudi pravovremeno I cjelovito rješenje u uklanjanju Vaših tegoba

Baziramo se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom.

U Femuru Vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi.
 
Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti. 
 
Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije.
 
 
Ručna limfna drenaža je odličan tretman za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta. Ona djeluje na limfni sustav i njegov tijek, pa samim time i na odvođenje viška tekućine iz organizma i celulit. Vrlo je učinkovita kod osjećaja teških nogu, a uz sve to je iznimno opuštajuća! 
 
Zašto dolazi do limfnog zastoja? Najčešće zbog premalo kretanja te neujednačene aktivnosti, preopterećenosti, kao i zbog mehaničkih prepreka: ozljeda, zračenja, operacija, insuficijencije krvnih žila i drugih razloga. Ukratko, osnovna svrha ručne limfne drenaže je uspostavljanje ravnoteže među tekućinama u organizmu. 
 
Učinite dobru stvar za vaš organizam!
 

Centar za fizioterapiju Femur

Starotrnjanska cesta 23,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/femur.fizioterapija/

Dodatno predlažemo i...