Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Reskin II - najnovije dostignuće ANTI AGE tehnologije bez igle! Prodire čak do 3mm u kožu te zateže, hidratizira i obnavlja kožu lica za 299 kn!

Uključen i tretman mezoterapije uz dubinsku aplikaciju hijalurona te GRATIS analiza kože u Medicinsko estetskom centru Venus by Lucija Šarić!

  • Vrijednost500 kn
  • Popust40%
  • Ušteda201 kn
 • 299 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 22

 • Reskin koristiti ejektor visokog tlaka uz supersoničnu tehnologiju, gurajući aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina C i normalne fiziološke otopine kroz kožni sloj bez uporabe igle
 • Aparatom se stimulira rast novog sloja i cirkulacije što ubrzava razvoj novog tkiva, potiče se proizvodnja kolagena i elastina, koža postaje nježna, meka, elastična i sjajna

Revolucionarni treman u ANTI-AGE bez upotrebe igle!

Djeluje na pomlađivanje kože, hidratizaciju lica, izbjeljivanje i obnavljanje kože
 

Reskin II najnovija je H2O2 beauty mašina koja nudi neinvazivno rješenje za injektiranje aktivnih tvari pod kožu, čišćenje i pomlađivanje kože.
Kako starimo, koža općenito postaje suša i osjetljivija na pucanje kao rezultat gubitka vlage. To je vrlo čest problem za mnoge u srednjim godinama života, ali i šire.Većina žena i muškaraca pate od suhe kože na nekoj razini. Drugi mogu imati nasljedni faktor ili okolišni faktor koji uzrokuje suhu kožu, kao što su papule, dermatitis, pruritus. Bez obzira na uzrok vaše suhe kože, ReSkin II će pružiti rješenja za navedene probleme.
Reskin koristiti ejektor visokog tlaka u kombinaciji sa supersoničnom tehnologijom, gurajući aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina C i normalne fiziološke otopine kroz kožni sloj bez uporabe igle. S druge strane, prodirat će u kožu i omogućiti stanicama da apsorbiraju aktivne sastojke sadržane u tim vitalnim hranjivim tvarima kako bi nadopunili vlagu i hranjive tvari , što kožu čini glatkom, vlažnom i energiziranom.
Uz visokotlačno injektiranje aparat sadrži H2o2 hidrobraziju i pročiščavanje kože vodikom, injektiranje aktivnih tvari kisikom, ultrazvuk, radiofrekvenciju i hladan čekić.
 
Hydrobrazija aparata Reskin II za peeling kože
Aparat koristi visokotlačnu vodenu pumpu za pročišćavanje epidermisa vodom kroz mlaznicu velikom brzinom, zajedno s rotirajućom usisnom sondom trenkako bi odstranio stare metamorfnske epidermalne stanice.Tkivo kože reagira funkcijom samoizlječenja što rezultira brzoj regeneraciji kože i stvaranje novog tkiva.
Istovremeno se stimulira rast novog sloja i cirkulacije što ubrzava razvoj novog tkiva, potiče se proizvodnja kolagena i elastina, koža postaje nježna, meka, elastična i sjajna.

Ultrazvučna apsorpcija proizvoda kod Reskin aparata
1 milijun vibracija u sekundi koje uzrokuje ultrazvuk od 1 mhz ultrazvuka stimulira biološko tkivo i kožno tkivo, oslobađa napetost i održava elastičnost kože. Grijane vibracije mogu olakšati razgradnju masti, spriječiti pretilost i pospješiti unos hranjivih tvari.
 
Kako djeluje RF facelift 
Radiofrekvencija velike snage od 5 mhz djeluje na dubinsko zagrijavanje koja je posljedica RF efekta, formira se novo tkivo kako se molekule uvijaju i gnječe jedna o drugu, te se proizvodi bio energija, stimulira se kolagen i regeneracija kolagena. Obnavlja se oštećeno vlaknasto tkivo uz pomlađivanje i učinak elastičnosti kože.
 
Hydrafacial pročiščavanje vodikom ili dubinsko čišćenje kože
Višak slobodnih radikala (RFT) glavni je uzrok preranog starenja kože. Tretman aktivnim vodikom dovodi do smanjenja njihove količine na sigurnu razinu.       
Za najviše standarde anti-aging tretmana u našem salonu - trebali bismo mu prethoditi s čišćenjem kože, pilingom stratum corneuma i neutralizacijom viška slobodnih radikala. Zahvaljujući tome, ne samo da ćemo postići bolje učinke tretmana, već ćemo i zaštititi kožu od preranog starenja.
Upravo aparat Reskin koristi hidrobraziju i pročišćavanje vodikom. Zašto vodik? Zato što se RFT veže za vodikove ione.Zbog toga vodikova molekula može učinkovito neutralizirati slobodne radikale (uzimajući u obzir neutralnost pacijentove kože).   
 
Tijek višestupanjskog tretmana aparatom RESKIN protiv starenja:
Faza 1. Neutralizacija slobodnih radikala vodikovom vodom.
Faza 2. Piling mrtvih slojeva epidermisa.
Faza 3. Oksidacija kože kao priprema za uvođenje antioksidanata.
Faza 4. Distribucija antioksidansa u području tretmana.
Faza 5. Uvođenje antioksidansa u međustanični prostor.
Faza 6. Anti-aging tretman. 
Zahvaljujući navedenom postupku možemo očekivati ​​dugotrajne učinke, osobito u obliku pravilne hidratacije, posvjetljenja kože, poboljšanja njezine elastičnosti i ravnoteže boja. Tretman je namijenjen svim tipovima kože, preporuča se u pojedinačnoj uporabi kao i u kombiniranim terapijama. Štoviše, može se koristiti tijekom cijele godine, bez rizika od nuspojava.
 
Rezultati su vidljivi odmah, a krajnji rezultat je najvidljiviji za mjesec dana! Regenerirajte svoju kožu i izgledajte mlađe već danas!

Medicinsko estetski centar Venus

Maksimirska 94,
Zagreb, Hrvatska

www.venus.com.hr

Dodatno predlažemo i...