Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NOVA predstava, satirična ljubavna komedija Uvijek će nam ostati ljubav - 8. i 28. studenog u 20h u Lisinskom!

Njima će uvijek ostati ljubav! Oni su Jelena Miholjević i Dražen Čuček i ostavljaju srce na sceni – uživajte za samo 50 kn!

  • Super cijena
  • 50 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 30

  • TERMINI IGRANJA: 8. i 28. studenog - Lisinski u 20 sati

NOVA predstava, satirična ljubavna komedija „Uvijek će nam ostati ljubav“ 8. i 28. studenoga u Lisinskom!

Njima će uvijek ostati ljubav! Oni su Jelena Miholjević i Dražen Čuček i ostavljaju srce na sceni – uživajte za samo 50 kn! Beskrajno duhovita, neodoljivo zabavna, pomalo cinična, topla, satirična ljubavna komedija Uvijek će nam ostati ljubav prema odličnom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosom. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Medo je inertni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena, puna života, koja zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak. Nestrpljivo čekaju kuma kako bi krenuli zajednički život okruniti brakom. Medo u tih pet minuta do dvanaest nudi – probu braka?!? Unutar tih „pet probnih minuta“ duhovito se nižu prizori iz njihovog bračnog života (u kojima idila puno puta ostaje poražena realnošću), lijepe i ne tako lijepe strane roditeljstva, mnoštvom trenutaka u kojima im je odnos na kušnji zbog različitih muško-ženskih percepcija istih situacija…

Uvijek će nam ostati ljubav priča je o njihovim, a svima tako prepoznatljivim prolazima/provlačenjima kroz labirinte ljubavi i braka.

glume: Jelena Miholjević i Dražen Čuček
režija: Dario Harjaček
tekst: Miloš Radović
produkcija: Teatar Rugantino

 
UPUTE O MJERAMA ZAŠTITE ZBOG COVIDA-19: u dvorani se popunjava svako drugo mjesto – između svake osobe je jedno mjesto razmaka. Zaštitna maska je obavezna. Na ulasku u Dvoranu posjetitelj mora ostaviti svoje podatke i potpisati izjavu da nema nikakvih simptoma, niti da je bio u kontaktu sa zaraženom osobom.
 
 

Teatar Rugantino (KD V. Lisinskog)

Trg Stjepana Radića 4,
Zagreb, Hrvatska

www.rugantino.hr

Dodatno predlažemo i...