Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Plitvice, Big Bear Camping Resort: 2 dana za 4-6 osoba od 407 kn!

Kamp Big Bear je luksuzni obiteljski kamp sa 100 smještajnih jedinica smještenih samo 700 metara od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera, jedne od najljepših turističkih atrakcija Hrvatske i pruža idealnu priliku za opuštanje i rekreaciju

  • Super cijena
  • 407 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 12

  • Luksuzne mobilne kućice
  • 37 km od ulaza u NP Plitvice
  • Idelno mjesto za opuštanje ali i rekreaciju i aktivnu avanturu
  • Kamp je okružen planinskim krajolikom, pješačkim i biciklističkim stazama

Kamp Big Bear je obiteljski kamp sa 100 smještajnih jedinica smještenih samo 700 metara od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera, jedne od najljepših turističkih atrakcija Hrvatske i pruža idealnu priliku za opuštanje i rekreaciju. Ovdje možete sjediti na terasi svoje kuće za odmor s čašom vina u ruci dok se vaša djeca igraju na igralištu. Ili gledajte zalazak sunca uz zvuk tišine. Ako tražite aktivan odmor, ovo je pravo mjesto za vas. Kamp je okružen planinskim krajolikom, pješačkim i biciklističkim stazama, a ovo je raj za one koji traže aktivnu avanturu.
 
Zip Line
 
Jeste li ikada sanjali o letenju? Sjećate li se kako ste se osjećali slobodno i uzbuđeno? Čovjek je oduvijek sanjao o letenju. Neki kažu da kad sanjaju o letenju osjećaju da su na vrhu svijeta i imaju poseban osjećaj moći i kontrole...
 
 
Transparentni Kajak
 
Prozirni kajak pruža vam jedinstven doživljaj veslanja kako biste gledali u dubine rijeke Gacke. To je novost u Hrvatskoj, prvo smo došli na tu ideju zbog kristalne čistoće Gacke, a time smo i nagrađeni od Hrvatske turističke zajednice za projekt “Oči Gacke”.
 
 
Nacionalni park Plitvička jezera 

Plitvička jezera su najstariji i najveći nacionalni park u Republici Hrvatskoj. Park se nalazi u planinskom području Hrvatske, između planinskog masiva Mala Kapela na zapadu i sjeverozapadu, te planinskog lanca Lička Plješivica na jugoistoku. 

 Uživajte u čistom luksuzu u prirodi!

Big Bear Plitvice Camping Resort

Donji Babin Potok 107 B,
Donji Babin Potok, Hrvatska

plitvice-resort.com

Dodatno predlažemo i...