Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Parcijalna masaža ili masaža cijelog tijela u trajanju od 30 ili 60 minuta!

Birate između medicinske, sportske ili relax

  • Vrijednost80 kn
  • Popust26%
  • Ušteda21 kn
 • 59 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Masažom se preko kože djeluje na cijeli organizam  pa ona kožu čini mlađom i sjajnijom jer potiče cirkulaciju krvi i limfe

Tegobe s kojima se svakodnevno susrećemo, neovisno o godinama, najčešće su one koje su nastale zbog načina života i nedovoljne brige i osviještenosti o kvaliteti istoga. 

 
Ustaljeni, sjedalački način života, pogrbljeno držanje ispred računala, nedovoljno kretanje ili loš madrac i jastuk na kojem svaku noć spavamo, doprinijet će razvoju kroničnih bolova i ukočenosti u vratnoj kralježnici ili leđima. 
 
Te tegobe nisu nimalo bezazlena pojava i iziskuju posvećenost i angažman kako bi iste, ako ne odmah eliminirali, onda bar ublažili. 
 
Jedna od jako učinkovitih terapija na tom putu uklanjanja spomenutih problema je svakako i masaža. Masaža se od davnih vremena prakticira kao terapija za ozdravljenje, kako fizičko tako i ono mentalno ili emocionalno. Pomaže u nizu tegoba kao što je recimo glavobolja, napetost i ukočenost mišića ili u smanjivanju stresa kojem smo svakodnevno izloženi. 
 
Masažom se preko kože djeluje na cijeli organizam  pa ona kožu čini mlađom i sjajnijom jer potiče cirkulaciju krvi i limfe pri čemu se štetne tvari izlučuju iz organizma. Učinci masaže dobri su i kod ukočenosti i bolova u zglobovima u kojima se masažom postiže bolja pokretljivost i gipkost. 

Salon ljepote i centar za Maderotepiju Goga Nails & Toma Beauty

Tratina 2b,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...