Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ogrlice sa simbolima iz Čarobne kolekcije nakita obogaćene Swarovski detaljima!

Obratite pozornost na simbole i njihovo značenje. Nakit ne upotpunjuje samo svaku modnu kombinaciju, on je simbol koji priča jednu posebnu priču. Priču o vama.

  • Vrijednost355 kn
  • Popust68%
  • Ušteda241 kn
 • 114 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • Ogrlice sa simbolima iz Čarobne kolekcije obogaćene Swarovski kristalima 
 • U 4 različita privjeska na predivan način možete opisati osobu koju poklanjate ili je motivirati, obogatiti snagom, emocijama i optimizmom
 • Savršen modni dodatak koji se uklapa u baš svaki stil
 • Idealan za poklon za godišnjicu, rođendan ili za poklon samoj sebi

Tražite nešto za sebe ili savršenu ideju za poklon za posebnu ženu u vašem životu? Ogrlice iz Enchanted kolekcije dolaze s 4 različita privjeska i svaki ima svoje posebno, životno značenje!

Obratite pozornost na simbole i njihovo značenje. Nakit ne upotpunjuje samo svaku modnu kombinaciju, on je simbol koji priča jednu posebnu priču. Priču o vama. Izaberite onaj koji će vas ili osobu kojoj ćete ga s ljubavlju pokloniti točno opisuje, ispirira i daje snagu. Ogrlica sa simobolom je komad nakita koji će se nositi  svaki dan i koji će se uklopiti u svaki stil.

To će biti ne samo savršen modni dodatak, već i simbol vječne ljubavi i prijateljstva - ogrlica sa značenjem.


U ponudi su 4 različite ogrlice iz Čarobne kolekcije:

✓ Ogrlica iz Čarobne kolekcije sa simbolom Leptira
✓ Ogrlica iz Čarobne kolekcije sa simbolom Zvijezda
✓ Ogrlica iz Čarobne kolekcije sa simbolom Drva života
✓ Ogrlica iz Čarobne kolekcije sa simbolom Punog mjeseca 
 

Leptir simbolizira slobodan život i let, te predstavlja našu težnju veselom i slobodnom životu. Leptir je simbol ljubavi i romanse, duše i slobode. Simbol leptira je za sve koji žele nesputanu, sretnu ljubav i život u slobodi. Predstavlja reinkarnaciju i promjenu, ali i dugovječnost. Simbol leptira pomaže nam da s lakoćom i otmjenošću prođemo kroz faze promjene i transformacije u životu.

Nebo i zvijezde oduvijek gledamo s puno strahopoštovanja, čuđenja i divljenja istovremeno. Trebate samo pogledati u vedro nebo da biste doživjeli potpuno ostvarenje unutarnjeg mira. Zvijezde su veličanstvene i nedodirljive, pa nije ni čudo što su čovječanstvu oduvijek bile nadahnjujući prizor. Koliko ste se puta zagledali u nebesa i poželjeli želju? Ili ste termin "Samo nebo je granica" upotrijebili za poticanje nekoga koga volite? 
Zvijezde su simbol božanskog vodstva, optimizma i glamura i konačni su prikaz vitalnosti, samopouzdanja i snalažljivosti.

Drvo života oduvijek je značilo neraskidivu i savršenu vezu između Neba i Zemlje. Simbol je prirode, snage, mudrosti i vječnog života.
Drvo života simbol je 4 glavna područja života - duhovnog, tjelesnog, emotivnog, te samilosnog. Radeći nešto za dobrobit drugih i planete, postajemo zdravi i sretni. To je nešto što svatko može učiniti u skladu sa svojim životnim stilom.
Čovjek bi trebao biti poput drveta. Trebao bi imati duboke duhovne korijene; trebao bi imati stabilan i čvrst život pun fizičke i emocionalne snage i na kraju treba raditi nešto za dobrobit drugih.

Puni mjesec je simbol za osnaživanje koji predstavlja ženski utjecaj, intuiciju i ljubaznost, kao i snagu kojom žene raspolažu u cijelom svijetu. Mnoge drevne civilizacije vjerovale su da je mjesec božansko žensko božanstvo, tiho upravljajući svojim utjecajem nad zemljom. Mjesec utječe na nas na mnoge načine, od plime koju stvara do emocija koje osjećamo. Smatra se da će puni mjesec povećati kreativnost, razinu energije i pozitivnost.

 

Karakteristike nakita:

✓ Duljina ogrlice je 45cm i dolazi sa sigurnosnom kopčom
✓ Promjer privjeska sa simolom - 2cm
✓ Obogaćeno Swarovski kristalima 
✓ Materijal: Rodinirani mesing


Ogrlice sa simbolima iz Čarobne kolekcije dolaze upakirane u crnu ukrasnu poklon kutiju s oznakom Swarovski.
 

Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači. Svaki simbol ove Čarobne kolekcije govori više od tisuću riječi!

Freemind Media LTD

716 Kenilworth Rd,
Balsall Common CV77HD, United Kingdom

www.victoriascandy.co.uk

Dodatno predlažemo i...