Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NP Plitvička jezera i Rastoke: jednodnevno putovanje 08.10. za 145 kn!

Doživite čarobnu bajku Plitvičkih jezera, najstarijeg Nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj, koje će Vam dočarati jedinstvenu igru zelenila i vode i ostaviti Vas bez teksta

  • Super cijena
  • 22 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 13

08.10.2018    1

  • Doživite čarobnu proljetnu bajku Plitvičkih jezera
  • Vožnja brodom po najvećem jezeru Kozjak uz razgled predivnih slapova
  • Posjet Rastokama, poznatim kao Male Plitvice
  • Posjetite muzej Hrvatskog Domovinskog rata

Doživite čarobnu proljetnu bajku Plitvičkih jezera!
 
Najstariji Nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj, koje će Vam dočarati jedinstvenu igru zelenila i vode i ostaviti Vas bez teksta...
 
Okupljanje grupe u 06:45 h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506).
 
Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak prema PLITVIČKIM JEZERIMA. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do jedinstvenog svjetskog bisera, PLITVIČKIH JEZERA. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu igru zelenila i vode, koja će Vas ostaviti bez teksta! Ovo jedinstveno područje je proglašeno nacionalnim parkom još u travnju 1949. godine, a njihovu jedinstvenu ljepotu i značaj je prepoznao i UNESCO, te ih je 1979. godine uvrstio na listu prirodne baštine i to kao jednu od top prirodnih atrakcija!
 
Područje parka čini ukupno 16 jezera, koja možemo podijeliti na GORNJA i DONJA JEZERA koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo, a posjetiteljima nudi uživanje i opuštanje u jedinstvenom okruženju i uz modrozelenu boju jezera…
 
 
Po dolasku, kraći predah i odlazak u razgled jezera, u pratnji licenciranog turističkog pratitelja. Vožnja brodom po jezeru najvećem jezeru KOZJAK je nešto jedinstveno, dok će Vam se vožnja vlakićem u okruženju zelene šume urezati u pamćenje…Nakon razgleda, kraći predah za kupnju suvenira i slobodno vrijeme za kavu/sendviče... .
 
Slijedi okupljanje grupe i odlazak prema RASTOKAMA. Putem ćete uživati u prekrasnom pogledu na ‘’MALE PLITVICE’’ – RASTOKE. Nastale su jedinstvenom igrom prirode, na mjestu gdje se rijeka SLUNJČICA ulijeva u rijeku KORANU, te na taj način tvori mnoštvo slapova od kojih su najljepši BUK, HRVOJE i VILINA KOSA. Rastoke su jedinstvena bajka koja je nastala zajedničkim djelovanjem prirode i čovjeka: ono što je priroda stvarala tisućama godina, čovjek je kasnije nadogradio prilagođavajući se prirodnim uvjetima, tvoreći jedinstvenu cjelinu. Upravo zbog tog jedinstvenog sklada povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969. godine upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture.
 
Nakon razgleda i prezentacije uz zanimljivu priču o MLINICAMA i nekadašnjem načinu života, slobodno vrijeme za kupnju suvenira, kavu, kolač ili za uživanje u čarobnoj prirodi... Okupljanje grupe i nastavak vožnje prema KARLOVCU.
Putem ćemo proći pokraj TURNJA (moguće kraće zaustavljanje), u kojem se nalazi MUZEJ HRVATSKOG DOMOVINSKOG RATA, gdje se mogu vidjeti ostaci objekata oštećenih ratnim djelovanjem u Domovinskom ratu. Na prostoru oko objekata smještena su sredstva borbene tehnike iz zbirke oružja i vojnih vozila Domovinskog rata. Prepuni dojmova nastaviti ćemo našu vožnju do Zagreba, a povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) se očekuje u ranijim večernjim satima.
 

Uživajte u ljepotama naših nacionalnih parkova uz Smart Travel!

Cijena uključuje:
✓ ulaznicu za Rastoke (prezentacija rada stare mlinice iz 17. stoljeća uz stručno vođenje)
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ licenciranog pratitelja
✓ sve razglede prema programu
✓ troškove jamčevine, organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznicu za NP Plitvička jezera
✓ troškove osobnih narudžbi
✓ sve ne navedene troškove
✓ skretanje s rute
✓ putno osiguranje

Obavezna nadoplata:
✓  ulaznica za NP Plitvička: (130,00 kn/odrasli; 100,00 kn/studenti; 70,00 kn/djeca (07 - 18 godina); djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu) **Cijene bazirana na trenutnom cjeniku Nacionalnog Parka. Agencija nije odgovorna za promjenu cijena!
✓ NAPOMENA: studenti ponijeti sa sobom x-icu ili index zbog dokazivanja statusa studenta u slučaju da zatraže na ulazu

Preporuka: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Smart Travel (ID KOD: HR-AB-01-070116312) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Smart Travel

Amruševa 10/2,
Zagreb, HR-AB-01-070116312, Hrvatska

Telefon:(01) 2862 899 (pon-pet: 9-16 h)

info@smart-travel.hr
www.smart-travel.hr

Dodatno predlažemo i...