Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Novo Mesto, hotel Center: 2 ili 3 wellness dana za dvoje od 815 kn!

Uživajte u novom, modernom hotelu i upoznajte ljepote i mističnost Novog Mesta

  • Super cijena
  • 815 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

29.12.2019    2

  • Hotel na Glavnom gradskom trgu
  • Blizina Šmarjeških i Dolenjskih toplica
  • Moderno uređen hotel

Hotel Centar je novi moderni hotel smješten na Glavnom trgu u središtu Novog Mesta, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, prijateljstvo mještana i spokoj zelenila i rijeku Krku, koja obuhvaća grad u njegovu ljubavnom zagrljaju. I kao što rijeka obuhvaća staru gradsku jezgru, štiti ga, te ga daruje mističnom ljepotom, hotel će vas dočekati i ponuditi vam modernu udobnost kao i mističnost bogate povijesti grada.

Šmarješke Toplice leže na nadmorskoj visini 169 metara, u sred šuma i travnjaka, u jugoistočnom dijelu Slovenije, oko 80 kilometara od Ljubljane. Ljepote ovdašnje prirode i blagotvornost klime, dopunjuju ljekoviti učinci toplog termalnog izvora, kojeg vrhunski zdravstveni tim rabi za liječenje bolesti srca i krvnih žila. Prvi u Sloveniji, razvili smo i suvremeni medico wellness centar sa jedinstvenim uslugama.

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.

Skijaški centar Gače nalazi se u netaknutoj prirodi u blizini Novo mesta i Semiča, a proteže se na području Dolenjske, Bele krajine i Suha Krajine. Nalazi se ispod vrha Pogorelec, na visini od 965 metara. To je jedino veće skijalište na ovom području i popularno razgledno i izletničko središte.

Vidmo se u Novom Mestu!

Hotel Center***

Glavni trg 23,
Novo Mesto, Slovenija

www.hotel-center.si

Dodatno predlažemo i...