Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nova godina, Rim: četverodnevno putovanje s prijevozom 29.12.-2.1. (garantirano)!

Nezaboravno novogodišnje putovanje u Rim s posjetom Orvietu i dizajnerskom Outletu u okolici Firenze

  • Super cijena
  • 1589 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

29.12.2015    1

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • 3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/ 4* (2/3-krevetne sobe) u Rimu
  • razgledavanja prema programu
  • pratitelja tijekom putovanja

Ispratite staru i dočekajte novu godinu u gradu svih gradova, vječnom i neponovljivom Rimu s agencijom Idea putovanja!

0. dan ZAGREB/KA-RIJEKA - RIM 29.12.2015.
Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 22.00 sata. Vožnja preko Karlovca (moguć polazak Ka Petrol) i kroz Gorski kotar do Rijeke. Polazak iz Rijeke sa Sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 23.55 sati. Noćna vožnja.

1. dan ORVIETO - RIM 30.12.2015.
Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Orvieta. Često puta nas putnici pitaju a što ćemo u Orvietu? Ali kada se žičarom (sitna doplata 2,60 eur po osobi) dignete u grad na vrhu usamljenog stjenovitog brda zastane vam dah. Uistinu jedinstven grad, koji ima tajnu čuvanu stoljećima - golem podzemni kompleks koji se pruža ispod gotovo cijeloga grada! S vrha tornja sa satom možete snimiti prekrasne fotografije gradića i okolice, a katedrala na glavnom trgu oduzet će vam dah. Zadržati ćemo se ukupno otprilike 2-2,5 sata i krenuti prema 120 km udaljenom Rimu. Po dolasku u Rim smještaj u hotel. Kratki predah te gradskih prijevozom idemo u centar do Španjolskih stuba, poznatog okupljalištu mladih i početak ulica poznatih po visokoj modi. Šetajući baš tim ulicama dolazimo do Fontane di Trevi. Očekujte gužvu i malo pripazite na novčanike i kamere. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan RIM 31.12.2015.
Odmorni rano ustajemo, doručkujemo i krećemo u istraživanje sa pratiteljem putovanja. Gradskim prijevozom odlazimo prema Vatikanu. Kontrola za ulaz u Baziliku Sv.Petra standarna je procedura opreza. Malo strpljenja i divljenja nikome nije naškodilo. Slobodno vrijeme unutar Bazilike. Predlažemo posjet kupoli bazilike odakle se pruža beskrajan pogled na Rim. Šetnjom dolazimo do Pantheona, ulazimo unutra i završavamo na Trgu Navona. Slobodno vrijeme za ručak i osobne programe. E sad...ako želite uživati na prekrasnom trgu punom slikara i uličnih zabavljača, ostat ćete upravo ovdje i taj pogled neće biti besplatan, no odete li malo dalje i uvučete se u ulice koje zrače romantikom i zovu vas, naći ćete vrlo jeftinu pastu ili meso. Prije izbora hrana uvijek pogledajte cijene na jelovnicima izloženima ispred restorana. Navečer doček Nove na otvorenom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan RIM 01.01.2016. SRETNA 2016.!
Doručak. Danas malo kasnije krećemo u grad. Gradskim prijevozom odlazimo do Koloseuma. Sigurno ćete se prisjetiti gladijatorskih filmova čim naš vodič spomene izgladnjivanje životinja u svrhu što bolje predstave. Ako budete htjeli ući u Koloseum, to možete u slobodno vrijeme ali odvojite barem 2 sata jer je u cijeni ulaznice i Rimski forum. Penjemo se prema Kapitolu, jedan od najslavnijih i najviših od sedam rimskih brežuljaka. Spuštamo se prema spomeniku Oltar domovine, podignutom u čast Viktoru Emanuelu II., prvom kralju ujedinjene Italije. Slobodno poslijepodne. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan RIM – OUTLET BARBERINO DESIGNER – RIJEKA – ZAGREB 02.01.2016.
Jutro započinjemo doručkom, odjavom iz hotela i vožnjom prema dizajnerskoj meki; Outlet Barberino Designer. Slobodno vrijeme. Outlet je jako velik te doslovce morate odlučiti u koji dućan želite ući ili ne. Realno u Rimu su trgovine kao i u Hrvatskoj i cijene su jednake ali ovdje možete kupiti u vrijeme velikih sniženja kao sada, dizajnerske sandale za 60 eur. Ako vam i nije do shoppinga možete sjesti i popiti kavu, jer ionako od Rima moramo stati malo i odmoriti. Nastavljamo prema Zagrebu. Dolazak se očekuje do ponoći, a vi imate još nedjelju za odmor i prelistavanje slikica.

Novogodišnji putevi vode u Rim!

 

Idea putovanja

Unska 2b,
Zagreb, Hrvatska

Telefon: (01) 4008 180

info@ideaputovanja.hr
www.ideaputovanja.hr

Dodatno predlažemo i...