Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nova godina, Rogaška Slatina: Novogodišnji odmor s 3 polupansiona u Grand Hotelu Rogaška**** Superior!

Razmazite se za novu godinu uz 4 dana u luksuznom hotelu, novogodišnju gala večeru, ples, slobodno korištenje bazena, sauna i fitnessa i brojne druge sadržaje

  • Super cijena
  • 3154 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Još 1 potrebno

31.12.2015    2

  • 31.12. novogodišnja večer u Kristalnoj dvorani ili Glazbenoj dvorani
  • 1.1. novogodišnji ples u Kristalnoj dvorani
  • 2.1. plesna večer s glazbenom grupom Duo Party (Kristalna dvorana)
  • slobodan ulaz u bazen, saune, fitness, Casino

Doživite novogodišnju čaroliju u Grand Hotelu Rogaška**** u kojem su odsjedali velikani poput cara Ferdinanda, kralja Petra i Franza Liszta! Ovdje vas očekuje četverodnevni boravak dostojan najljepših novogodišnjih želja!

Grand Hotel Rogaška**** se nalazi u srcu Rogaške Slatine, s pogledom na veličanstven park i primjer je bezvremenske arhitekture. Hotel je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima.

Novogodišnja ponuda uključuje 4 dana i 3 noćenja u odabranoj sobi na bazi polupansiona. Za staru godinu 31.12. možete odabrati Gala novogodišnju večeru uz zabavni program u Kristalnoj dvorani ili novogodišnju  buffet večeru uz živu glazbu u Glazbenooj dvorani! Prvog dana nove godine čeka vas Novogodišnji ples u Kristalnoj dvorani (doplaćuje se 10 € za rezervaciju mjesta, koktel i šampanjac). Dana 2.1. opet možete zaplesati uz plesnu večer sa glazbenom grupom Duo Party u Kristalnoj dvorani.

Tijekom cijelog boravka možete koristiti blagodati besplatnog ulaza u hotelski bazen i u svijet sauni. Želite li se posvetiti svom tijelu, slobodno koristite prostore fitness centra. Dana 2.1. možete uživati i u noćnom kupanju. Slobodno se priključite programima gimnastike, vodene gimnastike i nordijskog hodanja. Ako želite, zabavite se i u Casinu. Osoblje hotela će se potruditi da ispuni sve vaše novogodišnje želje!

Neka vam nova godina započne na najljepši mogući način!

Grand Hotel Rogaška****

Zdraviliški trg 11,
3250 Rogaška Slatina, Slovenija

Telefon:+386 (0)3 8112 000

grand.hotel@grandhotel-rogaska.com
www.grandhotel-rogaska.com

Dodatno predlažemo i...