Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Medicinska pedikura sa trajnim lakom!

Isprobajte ovaj jedinstveni i cjelovit tretman za stopala studija za aromaterapiju Tilia

  • Vrijednost150 kn
  • Popust50%
  • Ušteda75 kn
 • 75 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 82

 • Medicinska pedikura rješava bolne probleme s noktima i stopalima
 • Eliminira se zadebljana koža, rješavaju se kurje oči i urasli nokti 
 • Oblikovanje noktiju i savjetovanje o njezi prema principima aromaterapije

Usluge  pedikure – mi smo jednostavno drukčiji!
 
I usluge pedikure smo osmislili prema principima aromaterapije. Svi  preparate koje koristimo u tretmanu smo izradili sami. Svježe su i ne sadrže nikakve stabilizatore, umjetne boje i mirise. Stopala zahtjevaju posebnu pažnju. Ona ipak drže cijelu težinu tijela i "nose nas" kroz život.
 
Zahvaljujući povratnim informacijama i zahtjevima naših klijenata, ponudu  njege stopala smo obogatili ovim jedinstvenim, cjelovitim tretmanom.  
 
Nedovoljna  i nestručna njega stopala, neprikladna obuća, lijekovi, prekomjerna težina, neke bolesti, samo su neki od razloga koji utječu na probleme  koji nas muče na stopalima. Urasli i oštećeni nokti, gljivice, ispucana i zadebljana koža, loša cirkulacija itd. Zdrava stopala su  preduvjet općeg stanja zdravlja. Boja kože stopala kao i zadebljanja ukazuju na različite poremećaje u tijelu. Npr. žuta boja kože može ukazivati na probavne smetnje dok zadebljana na određenim refleksnim zonama ukazuju na problem određenog organa koji taj refleks predstavlja. Kao i sve drugo u našem tijelu  i stanje stopala se brzo može popraviti, a tada je najjednostavnije otvoriti pretinac aromaterapije i posegnuti za snagom eteričnih ulja. Iako će svako od vas ritual njege stopala moći napraviti i u svom domu, svakako se nagradite odlaskom stručnom pedikeru. Vi to zaslužujete! Vaša stopala to zaslužuju,  ipak vas drže i nose kroz život.
 

Iako  žene imaju najviše problema sa stopalima „zahvaljujući“ najviše visokim petama, ovaj intenzivni tretman je namijenjen svima, a posebno osobama starije životne dobi  i onima koji tijekom obavljanja posla dugo stoje. 

Studio za aromaterapiju Tilia

Srdoči 65 (kod pošte Srdoči),
Rijeka, Hrvatska

www.aromaterapijatilia.hr

Dodatno predlažemo i...