Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mali servis osobnih vozila u Safety car centru!

ponuda se odnosi na promjenu ulja i filtera (filter ulja,filter zraka i filter kabine) te kompletan pregled i provjera ovjesa, kočnica, tekućina i signalizacije na vozilu

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust38%
  • Ušteda565 kn
 • 935 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Osigurajte si sigurnu vožnju
 • Tridesetogodišnje radno iskustvo

Safety Car pruža usluge redovnog održavanja vozila, pregled vozila za tehnički pregled, pripremu vozila za zimu što uključuje sve mehaničarske i električarske popravke na vozilima. Uz to nudimo i popravak i servis klima uređaja, poliranje farova, te demontažu, balansiranje i montažu pneumatika na vozilima.

Redovan servis je provjera i testiranje stanja djelova automobila i servisiranje ili zamjena pojedinih djelova. Redovnim održavanjem osigurava se sigurnost, pouzdanost, upravljivost, udobnost i dugotrajnost automobila. Servisni interval je naveden od strane proizvođača vozila u rasporedu servisa. Suvremeni automobili pokazuju krajnji rok za sljedeći servis na instrument - tabli.

Svi djelovi i sklopovi vašeg vozila su podložni trošenju ili tokom vremena oslabi njihova funkcija ili se jednostavno zapuše tokom upotrebe. Mali servis je preventivna zamjena djelova prije nego što dođe do njihovog otkazivanja i time uzrokuju puno veće kvarove. Servis je potrebno odraditi bez obzira na stanje djelova. Jednostavnije je obaviti mali servis na vrijeme nego riskirati da dođe do nekog većeg kvara.

Preventivno održavanje je vjerovatno jedan od najboljih načina da uštedite novac za održavanje vozila.  

Safety Car

Nova cesta 36A,
Zagreb, Hrvatska

www.acsafetycar.hr

Dodatno predlažemo i...