Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Liposukcijom kritičnih dijelova tijela riješite se masnih naslaga jednom zauvijek!

Kirurška metoda uklanjanja masnog tkiva na određenoj regiji tijela može vam smanjiti obujam i do 2 konfekcijska broja!

  • Vrijednost15,000 kn
  • Popust32%
  • Ušteda4800 kn
 • 10200 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 9

 • Liposukcija je metoda kojom se uklanjaju i usisavaju tvrdokorne masne naslage s različitih područja tijela
 • Tretirani dijelovi tijela mogu se smanjiti i za dvije veličine
 • Liposukcija se može izvesti na gotovo svim dijelovima tijela
 • Vrhunski specijalisti Poliklinike Arcadia imaju dugogodišnje iskustvo u izvođenju ovih operacija

Imate nakupine masnog tkiva kojih se ne možete riješiti ni dijetom ni vježbanjem? Najbolje rješenje je liposukcija koja će promijeniti i uljepšati oblik vašeg tijela!


Poliklinika Arcadia je prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske

Liposukcija je kirurška metoda uklanjanja masnog tkiva na mjestima na kojima se to ne može postići na neki drugi način. Pojmom liposkulpture opisuje se „oblikovanje tijela“ čiji je glavni cilj postizanje ljepše konture i proporcija tijela. Liposukcijom se ne rješava opća gojaznost, ali uočeno je da se kilogrami lakše gube nakon ovog zahvata.

Tretirani dijelovi tijela mogu se smanjiti i za dvije veličine. Liposukcija se može izvesti na svim dijelovima tijela na kojima je supkutano masno tkivo pristupačno i čijim se uklanjanjem postiže bolji fizički izgled. 

Ovdje možete pogledati rezultate liposukcije.


Priprema za zahvat

Provjera općeg zdravstvenog stanja i osnovnih laboratorijskih analiza je obavezna za sve pacijente. Pacijenti moraju biti psihološki stabilni i realni u svojim zahtjevima i očekivanjima. Poželjno bi bilo da se prestane sa pušenjem, te uzimanjem lijekova i pripravaka koji utiču na koagulaciju krvi.
 

Zahvat i postoperativna njega

Trajanje operacije ovisi o broju područja koja će se tretirati liposukcijom i količini masnog tkiva. Liposukcija prosječno traje 1 do 3 sata.

Pacijent ostaje u Poliklinici od nekoliko sati do jednog ili dva dana, ovisno o količini tretiranog područja. Nakon zahvata pacijent nosi posebno izrađene elastične steznike nekoliko tjedana. Njihova uloga je da smanje otok i omoguće skupljanje kože u tretiranoj regiji. Bolovi su blagi ili umjereni i lako se kontroliraju lijekovima. Krvni podljevi su minimalni.

Ovdje možete pročitati detalje o zahvatu i postoperativnoj njegi.


Poliklinika Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske. Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike nude vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, a o vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.
 

Ako se želite riješiti nepoželjnih masnih stanica, prepustite se timu vrhunskog stručnjaka Dr. Bojana Ignatovskog koji je proglašen najdoktorom za 2018. i 2019. godinu!

Poliklinika Arcadia

Strma ulica 16, Daruvar,
Daruvar, Hrvatska

Telefon:043 675 200

poliklinika@poliklinika-arcadia.hr
www.poliklinika-arcadia.hr/hr/

Dodatno predlažemo i...