Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Korekcija očnih vjeđa - zahvat na oba oka s trajnim rezultatima koji pomlađuju i do 10 godina!

Blefaroplastikom uklonite neželjene efekte starenja oko očiju! U cijenu uključeni predoperativni pregled na dan operacije i anestezija!

  • Vrijednost7,500 kn
  • Popust47%
  • Ušteda3510 kn
 • 3990 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 13

 • Birajte između gornjih ili donjih vjeđa u Poliklinici Arcadia
 • Lokalna anestezija uključena u cijenu
 • Rezultati su trajni, a zahvat pomlađuje i do 10 godina!

Estetski kirurg vam omogućava korigirati neke nedostatke i znakove preuranjenog starenja zbog kojih možete izgubiti samopouzdanje. Sitni zahvati pomoći će vam da se ponovno osjećate kao nekada. 
 

Blefaroplastika - korekcija vjeđa (očnih kapaka) je estetski kirurški zahvat koji se izvodi na gornjim i donjim očnim kapcima. Ubraja se u grupu estetskih zahvata pomlađivanja. Upravo koža na kapcima zbog svojih histoloških karakteristika najbrže stari. Zbog starenjem uzrokovane neelastičnosti vezivnog tkiva, na gornjim kapcima stvara se "višak" kože. Ti nabori poput jastučića svojom težinom povlače rub očiju prema dolje i licu daju otužan, starački izgled. Na donjim kapcima promjene se mogu vidjeti već nakon tridesete godine života, koža potamni, omlohavi, stvaraju se prve bore, a masni jastučići su sve uočljiviji.
 

Planiranje operativnog zahvata

Na konzultacijskom pregledu pacijent ili pacijentica dobiju osnovne informacije o operaciji i postoperacijskoj njezi. Liječnik pacijenta mora upoznati sa stvarnim mogućnostima i realnim ishodom zahvata, a potom slijedi temeljit pregled kako bi se isključile endokrinološke bolesti, paraliza facijalnog živca ili plazije donjeg kapka (opuštenost donjeg kapka zbog bolesti očiju).
 

Tijek zahvata

U razgovoru s liječnikom dobit ćete osnovne informacije o zahvatu, postoperativnom tijeku te njezi nakon zahvata. Sam zahvat traje oko 45 minuta, a dva sata nakon zahvata klijent odlazi na kućnu njegu.

Preporučuje se stavljanje obloga od kamilice na oči. Šavovi se vade četvrti dan nakon zahvata, a već 14 dana nakon zahvata ožiljci na kapcima gotovo su nevidljivi. Preporučuje se kontrola konačnog izgleda kapaka 3 mjeseca nakon zahvata. 
 

Detaljnije o samom postupku prije i poslije operacije pročitajte ovdje.

Zahvat izvodi estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno - istraživačkim radom te aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz Plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina.

Mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. proglašen je Najdoktorom za 2018. godinu po izboru pacijenata.
O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada. 

Medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata uz punu diskreciju. Smještaj je osiguran u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programom.
O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.

 

Napravite korak. Prepustite se profesionalnom timu Poliklinike Arcadia i vratite vrijeme 10 godina unatrag!

Poliklinika Arcadia

Strma ulica 16, Daruvar,
Daruvar, Hrvatska

Telefon:043 675 200

poliklinika@poliklinika-arcadia.hr
www.poliklinika-arcadia.hr/hr/

Dodatno predlažemo i...