Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

IPL uklanjanje dlačica s cijelog tijela (64 tretmana kroz 8 dolazaka) uz GRATIS 60 min solarija i 2 fen frizure!

Iskoristite revolucionarnu ponudu salona Mexico-sun i kroz 8 dolazaka po 8 tretmana dugotrajno se riješite svih neželjenih dlačica

  • Vrijednost52,000 kn
  • Popust98%
  • Ušteda51001 kn
 • 999 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 16

 • ponudu mogu koristiti žene i muškarci, brza, bezbolna i učinkovita metoda
 • za sve tipove kože, bez nuspojava
 • 64 tretmana: 8 dolazaka po 8 IPL tretmana (ruku, nogu, bikini zone, pazuha, brade i brazilska depilacija)

Vjerujte svojim očima! Salon Mexico-sun vam donosi nevjerojatnih 98% popusta na IPL dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica s cijelog tijela! Ostvarite san gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca o njegovanoj koži bez dlačica. Tretman je sveobuhvatan i uklonit će dlačice na rukama, nogama, bikini zoni, pazusima, bradi, a napravit će se i brazilska depilacija! Zato brzo kupon u ruke i pobijedite naporne dlačice brzo, bezbolno i dugotrajno! 

IPL tehnologija je bezbolna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica, koja pritom troši vrlo malo vremena. Sustav IPL omogućuje potpuno neagresivan tretman, pa ga klijenti bez teškoća mogu uklopiti u svakodnevne životne aktivnosti bez nepoželjnih kozmetičkih i zdravstvenih učinaka.  Koža nakon tretmana postaje nježna i glatka, nema urastanja dlačica, što je inače čest slučaj kod većine klasičnih depilacija, a i razdoblje između dviju epilacija znatno je dulje. Uspješnost tretiranja dlačica IPL tehnologijom je 70 do 80 posto, što ovisi o tipu dlake i samoj problematici. Dlačice koje nakon prvih tretmana ostanu gotovo su neprimjetne, jer posvijetle i postanu nježnije, gotovo pahuljaste. Najbolji učinci postižu se kod tamnih dlaka na svijetloj koži, pa se klijentima ne preporučuje sunčanje barem tri do četiri tjedna prije tretmana. Prije tretmana IPL-om ne preporučuju se ni čupanje dlaka pincetom, depilacija voskom, korištenje krema za depilaciju ili izbjeljivanje dlačica. 

Cijena uključuje osam (8) dolazaka, s time da se u svakom dolasku radi 8 tretmana i to: ruku, nogu, bikini zone, pazuha, brade i brazilska depilacija! Tretmani će se odvijati svaka dva tjedna!  Salon Mexico-sun nalazi se u centru grada na Kaptolu, a parking vam je osiguran! 

Iskoristite ponudu o kakvoj ste dosad samo mogli sanjati, a Mexico sun Vas dodatno nagrađuje sa GRATIS 60 min solarija i 2 fen frizure!   Jednostavno WOW!

Mexico-sun

Kaptol 18,
Zagreb, Hrvatska

Telefon:(01) 4812 638

infos@mexico-sun.com.hr
www.mexico-sun.com.hr

Dodatno predlažemo i...