Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

HIFU 3D oblikovanje tijela i zatezanje kože - trenutno najjači uređaj koji TRAJNO uklanja masne stanice i daje klinički dokazane rezultate

Podignite stražnjicu, izravnajte trbuh, učvrstite noge ili se riješite obješene kože na rukama

  • Vrijednost4,500 kn
  • Popust67%
  • Ušteda3001 kn
 • 1499 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Tretman se izvodi u tri dubine 8mm, 13mm i 16mm ( dosadašnje dvije dubine 8mm i 13mm)
 • Na dubini 8 mm zatežemo kožu, dok na dubinama 13mm i 16mm topimo masne stanice
 • Rezltati su brzo vidljivi

 HIFU revolucija - trenutno najmoćniji aparat za lifting i oblikovanje tijela!

 HIFU 3D uređaj djeluje na principu fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta. To je najdjelotvorniji aparat za uklanjanje masnih stanica i zatezanje kože te neinvazivna metoda koja može zamijeniti kirurške pa čak i laserske tretmane. Tretman se izvodi u tri dubine 8mm, 13mm i 16mm ( dosadašnje dvije dubine 8mm i 13mm). Na dubini 8 mm zatežemo kožu, dok na dubinama 13mm i 16mm topimo masne stanice
 
HFU tehnologija omogućuje precizno djelovanje na određene slojeve kože i potkožno masno tkivo. Izaziva oštećenje masnih stanica koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje. Uništene masne stanice se uz trigliceride i masne kiseline izlučuju prirodnim putem iz organizma, kroz limfni i krvožilni sustav. 
 
Za razliku od drugih tehnologija za oblikovanje tijela poput kavitacije, radiofrekvencije, lasera i vakuuma koje rade na principu smanjivanja veličine masnih stanica, HIFU tehnologija trajno uništava masne stanice te predstavlja najbolju alternativu liposukciji.
 
 
HIFU 3D zraka moćnija je od laserske, te se zadivljujući rezultati postižu samo jednim tretmanom. Za razliku od dosadašnjih aparata koji su djelovali na površini kože, HIFU 3D djeluje u duboko pod kožom (9 mm - 13 mm), koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta koja dubinski zagrijava tkivo u točno određenoj točki u dermisu na temperaturu od 60 do 70 °C bez oštećenja okolnog tkiva. 
 
Učinkovitost HIFU 3Dtretmana višestruko je dokazana u kliničkim istraživanjima kao sigurna metoda za uklanjanje masnih naslaga i redukciju obujma. Za više informacija o istraživanjima, pročitajte članak 1, članak 2 ili članak 3.
 
Posebnost ove visokosofisticirane tehnologije je ta što je za postizanje rezultata potrebno 1-3 tretmana u godini (ovisno o količini masnog tkiva), nema nuspojava, tretman je maksimalno ugodan. 
 
Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine. Oporavak je trenutan i nakon tretmana se vraćate svojim dnevnim obvezama. 

Studio Nice

Barčev trg 6,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/Studio-NICE-589500867914484/

Dodatno predlažemo i...