Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ginekološki pregled u Poliklinici Superiora!

Ne propustite ponudu ginekološkog pregleda koji uključuje i ultrazvuk, PAPA test i bris rodnice

  • Vrijednost500 kn
  • Popust42%
  • Ušteda210 kn
 • 290 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Preporuka je obaviti kompletan ginekološki pregled barem jednom godišnje
 • Brinite se za svoje intimno zdravlje
 • Poliklinika opremljena vrhunskim uređajima

Svi ginekolozi svijeta slažu se da bi svaka žena trebala barem jednom godišnje obaviti ginekološki pregled. Zato iskoristite ovu ponudu na vrijeme. Obavite kompletan godišnji pregled i eliminirajte sve brige!

 
Kada raditi ginekološki ultrazvuk?
 
Preporuka je da svaka žena napravi bar jednom godišnje ginekološki ultrazvuk u okviru redovnog ginekološkog pregleda. Ginekološki UZV trebate zbog prikaza anatomije i morfologije maternice, sluznice maternice, jajnika, jajovoda, mokraćnog mjehura, uretre i vaginalnih stijenki kada postoji sumnja na urođene malformacije maternice (npr. dvoroga maternica, arkuatna maternica, septirana maternica). Ultrazvukom se prikazuje i patologija mišićnog zida maternice (miomi, adenomioza), kao i patologija sluznice maternice (hiperplazija endometrija, zadebljani endometrij, obilna krvarenja, polipi, submukozni miomi). Jajnici se prikazuju do najsitnijih detalja te se pretraga koristi u postupku potpomognute oplodnje (folikulometrija) kao i za dijagnostiku i praćenje različitih dobroćudnih i zloćudnih tumora jajnika.

PAPA TEST
 
Papa-test, Papa-razmaz, test po Papanicolauu illi VCE- (vagina-cerviks-endometrij) obrisak je brza, jednostavna i neinvazivna medicinska pretraga kojom se uzima obrisak rodnice, vrata maternice i kanala vrata maternice, a u prvom redu služi za rano otkrivanje karcinoma vrata maternice i promjena koje mu prethode. Također se preporuča da se napravi jednom godišnje.
 
POLIKLINIKA SUPERIORA
 
Nudimo više od 20 usluga, zavidan popis imena stručnih doktora zbog čega Poliklinika Superiora i postoji. Kvalitetan rad i dugogodišnje iskustvo naših suradnika osiguravaju izvrsne rezultate i iskrene osmijehe naših klijenata.
 
Poliklinika Superiora je zdravstvena ustanova bolničkog tipa, namijenjena prvenstveno unapređenju zdravlja i ljepote. Osim liječenja općih kirurških bolesti i estetske kirurgije posebnu važnost dajemo dijagnostici i liječenju općih internističkih bolesti, što praktično znači liječenje bilo koje unutarnje tegobe, skupine simptoma, bolova ili nelagoda.
 
Posebnost našeg koncepta je cjeloviti individualni pristup pacijentu. Po svom pristupu smo jedinstveni u praćenju znanstvenih dostignuća i njihovoj primjeni. Kako bismo dosljedno primjenjivati znanja i iskustva, planski smo se educirali u područjima endokrinologije, opće, interne i estetsko-rekonstruktivne kirurgije. Dodatno surađujemo s nizom vodećih stručnjaka iz spomenutih područja.

Poliklinika Superiora

Voćarska ulica 14,
Zagreb, Hrvatska

www.superiora.hr

Dodatno predlažemo i...