Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Fizikalna terapija - individualne vježbe po ciljanoj dijagnozi!

Uz 60 minuta vježbanja riješite se bolova i osjećajte se bolje

  • Vrijednost150 kn
  • Popust30%
  • Ušteda45 kn
 • 105 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti
 • Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak I zdravlje iz područja fizioterapije nastao iz potrebe da Vam ponudi pravovremeno I cjelovito rješenje u uklanjanju Vaših tegoba

Baziramo se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom.

U Femuru Vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi.
 
Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti. 
 
Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije sa dodatnim edukacijama iz područja ortopedije.
 
Fizikalna terapija predstavlja aplikaciju (primjenu) raznih oblika fizikalne energije (svjetlosne, toplinske, električne, magnetske, mehaničke…) u cilju prevencije, liječenja i funkcionalnog osposobljavanja oboljelih i povrijeđenih (medicinska rehabilitacija). Naziv fizikalna terapija potječe od grčke riječi “fysis”, što u prijevodu znači “prirodna”, tj.primjena prirodnih faktora u svrhe liječenja. Još su stari Asirci, Egipćani, Grci i Rimljani koristili Sunčevu svjetlosnu energiju u svrhe liječenja.Također, u grčkoj i rimskoj povjesti nalaze se prvi zapisi o elektroterapiji, primjeni životinjskog elektriciteta u terapijske svrhe ( Aristotel, Skribonie, Dioskurid ). I stari Kinezi su koristili prirodne izvore u svrhe liječenja, posebno toplinu, pokret, ubod…
 
Da biste hodali uspravno kroz život, važno je imati zdravu kralježnicu! Ona je stup našeg tijela. Zato je potrebno učiniti sve što je potrebno za prevenciju i uklanjanje postojećih bolova u kralježnici.
 
Fizikalna terapija je potrebna osobama koje su zadobile neku ozljedu, za rehabilitaciju kod bolnih stanja zglobova i kralježnice, nakon operativnih zahvata, a preporučuju se i preventivni dolasci pogotovo ako živite sjedilačkim načinom života!
 

Vidimo se!
 

Centar za fizioterapiju Femur

Starotrnjanska cesta 23,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/femur.fizioterapija/

Dodatno predlažemo i...