Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Estetska korekcija (blefaroplastika) gornjih ili donjih vjeđa na oba oka za 5.100 kn!

Na portalu plaćate rezervaciju, a ostatak iznosa u Poliklinici - Birajte između gornjih ili donjih vjeđa - uključena lokalna anestezija i konzultacijski pregled s vrhunskim stručnjakom

  • Super cijena
  • 850 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 2

  • Kirurški zahvat kojim se korigiraju očni kapci i područje oko očiju
  • Zahvat se obavlja pod lokalnom anestezijom
  • Višak masnoća uklanja ili se premješta, mišići se reduciraju, a višak kože otklanja

 Što je korekcija vjeđa ili blefaroplastika ?

Blefaroplastika ili korekcija očnih kapaka je kirurški naziv za zahvat kojim se korigiraju očni kapci i područje oko očiju. Njome se najprije stvara mladenački izgled navedenog područja, ali može pomoći i kod određenih problema s vidom. 
 
Podočnjaci, odnosno "vrećice" ispod očiju, spušteni kapci i vidljive bore mogu biti uklonjeni ovom vrstom kirurškog zahvata. Sve je veći broj ljudi koji se odlučuju za korekciju kapaka i kojima je blefaroplastika ispunila očekivanja.
 
Priprema za zahvat
 
Kao i kod svih operacija, blefaroplastika također zahtjeva preoperativne konzultacije s kirurgom kako bi se odredila očekivanja i upoznalo pacijenta s važnim informacijama. 
 
Općenito prije operacija treba zaustaviti eventualno uzimanje lijekova protiv bolova poput Aspirina ili Andola. Pacijent će putem ovog postupka biti upoznat i s vrstom anestezije kojoj će biti podvrgnut. Što se samog zahvata tiče, on je kratkotrajan, rutinski i jednostavan. Ponekad se izvodi i zajedno s drugim estetskim zahvatima.
 
Tijek zahvata
 
Blefaroplastika se najčešće obavlja pod lokalnom anestezijom. Kako rezovi ne bi bili vidljivi oni se rade po kožnim naborima i linijama. Zatim se višak masnoća uklanja ili se premješta, mišići se reduciraju, a višak kože otklanja. Tim trima tehnikama se pacijent rješava uzroka umornog izgleda, vidljivih znakova starenja kože i otežanog vida. 

Tijek oporavka i korisni savjeti
 
Oporavak se nastavlja kućnom njegom. Ono što je posebno važno naglasiti je da blefaroplastika za razliku od ostalih zahvata gotovo uopće ne zadaje postoperativne bolove. Najčešći problem nakon zahvata je pojačano suzenje. Šavovi se vade 3 do 7 dana nakon zahvata, a odlazak na posao je najčešće moguć desetak dana nakon operacije ili ranije sa sunčanim naočalama.
 
 
Rezultati
 
Potpuna očekivanja pacijenata se ostvaruju mjesec dana nakon zahvata. Tada efekti postaju potpuno vidljivi.

Poliklinika Superiora 
 
Poliklinika Superiora je ustanova koja se bavi kirurškim i internističkim djelatnostima. Raspolažu s mogućnošću kratkotrajnog postoperativnog zbrinjavanja, što znači da se osim malih, izvode i zahtjevniji operativni zahvati. 
 
Tendencija im je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja.
 

Poliklinika Superiora

Voćarska ulica 14,
Zagreb, Hrvatska

www.superiora.hr

Dodatno predlažemo i...