Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ekstenzije trepavica uz korekciju i oblikovanje obrva u Beauty salonu Callisto za samo 298 kn!

Zaboravite na uvijač za trepavice i maskaru! Koristimo ekstenzije od kashmira!

  • Vrijednost640 kn
  • Popust53%
  • Ušteda342 kn
 • 298 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • 3D 6D 9D Ruski volumen
 • extra luksuzne od Kashmira
 • prirodne na dodir, anti alergijske

Ekstenzije trepavica su individualne dugotrajne trepavice koje se apliciraju direktno na prirodnu dlaku klijenticine prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produžuju i povećava im se volumen.
 
Sa ekstenzijama trepavica, može se postići dramatičniji  izgled trepavica bez ikakvih problema ili kompleksnog nanošenja šminke za sve svečane prigode, a također je vrlo traženi i prirodni look za svakodnevnu upotrebu prema želji klijentice.
 
Ekstenzije trepavica su visokog standarda, jer dodaju zavodljivost i stil oku, omogućavajući dugotrajno nošenje i prekrasno iskustvo sa nadograđenim trepavicama. 
 
Kako izgleda postupak ugradnje ekstenzije trepavica?
 
Pomoću posebnih papirnatih izolatora koji se lijepe na kožu izoliraju se gornje od donjih trepavica. Prije ugrađivanja ekstenzija pripreme se ekstenzije trepavica –bitno je dobro procijeniti koja duljina i debljina ekstenzija trepavica odgovara klijentici, u skladu s prirodnim trepavicama. U slučaju da su prirodne trepavice kraće i tanke, ne valja ugrađivati drastično dulje i deblje ekstenzije, kako ne bi nastalo preveliko opterećenje na prirodne trepavice ili kako ekstenzije ne bi krivo rasle u simbiozi s prirodnim trepavicama. Na koji način će se ugrađivati ekstenzije ovisi o obliku oka bademasto, okruglo, sitno, krupno.
 
Kombiniraju se različite veličine ekstenzija ovisno o formi oka. Kada su ekstenzije pripremljene kreće se na ugradnju. Pincetom se izdvoje sitne prirodne trepavice, izolira se jedna na koju se lijepi ekstenzija. Ekstenzija trepavice umoči se u ljepilo i s takvom se ekstenzijom namaže prirodna trepavica te se na nju položi ekstenzija a višak ljepila se ukloni. Postupak se ponavlja dok se ne popune sve trepavice. Skidaju se izolatori i počešljaju trepavice. Kompletan postupak traje oko sat do sat i pol.
 
Koje vrste ekstenzija postoje?
U našem salonu koristimo najkvalitetnije ekstenzije od kashmira, zbog njihove kvalitete– ne petljaju se i najsličnije su ljudskoj dlaci a sve vrste dolaze u različitim duljinama (od 9 do 15 mm) i obliku zakrivljenosti koje se posebno biraju ovisno o obliku oka i poziciji na kojoj se ugrađuju. 
 
Ekstenzije se nanose i lijepe na prirodne trepavice posebnim medicinskim 
polutrajnim ljepilom koje nije opasno za oči niti oštećuje prirodne trepavice.

Kako se održavaju ekstenzije trepavica? 
Ekstenzije je potrebno držati čiste i uredne i redovito češljati s češljićem za trepavice, izbjegavati trljanje pretjerano diranje čupkanje, redovito skidati make up ukoliko ga nanosimo na kapke sjenilo i olovku za oći. S obzirom na to da su ekstenzije zalijepljene za prirodne trepavice one traju koliko traje i prirodni ciklus vaših trepavica, a to je maksimalno do 6 tjedana.Međutim, kao i sve druge dlake na 
našem tijelu i trepavice rastu u različitim ciklusima, tako da – želite li uvijek 
imate predivne, pune trepavice, svakako preporučujemo da na nadopunu 
(ili kako mi to zovemo – njegu) dolazite svaka 2-3 tjedna.
 
Da li ekstenzije smiju doći u doticaj s vodom?
S ekstenzijama se možete tuširati, kupati, plivati, bez bojazni da će se odlijepiti. Međutim, važno je da izbjegavate kontakt s vodom u 12 do 24 sata nakon ugradnje, kako bi se ljepilo kompletno posušilo. Iz istog razloga ne preporučuje se predug boravak u saunama.
 
Koja sredstva za skidanje šminke smijem koristiti?
kada skidate šminku, izbjegavajte preparate koji sadrže aldehide, propilen glikol i sredstva na bazi uree, obzirom da otapaju ljepilo. I zaboravite na uvijač za trepavice i maskaru!
 
Oštećuju li ekstenzije prirodne trepavice?
Ovo je zapravo najveći mit koji prati tretman ugradnje ekstenzija trepavica jer često ćemo čuti žene kako govore „ne želim ugraditi ekstenzije jer će moje prirodne trepavice poslije biti još kraće i rjeđe“. Ovo nije istina. Ako je postupak ugradnje ekstenzija napravljen kvalitetno i profesionalno, ne morate se bojati nikakvih loših posljedica niti po zdravlje vaših očiju niti po zdravlje i kvalitetu vaših prirodnih trepavica.

Beauty salon Callisto - Pula

Cankareva 2 ( u sklopu frizerskog salona Santara),
Pula, Hrvatska

Telefon:099/ 522 9205

irena.gopo@gmail.com
www.callistobeauty.hr

Dodatno predlažemo i...