Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Eko košarice s delicijama Eko gospodarstva Orlov put!

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine

  • Super cijena
  • 150 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

  • Iznimno povoljna pozicija za bavljenje ekološkom poljoprivredom
  • Oranice nisu  kemijski tretirane niti obrađivane od 1988. godine
  • 2008. g. vlasnik Goran Gusak proglašen najboljim poljoprivrednim proizvođačem
  • 2012. g. Orlov put dobio zelenu povelju Osječko-baranjske županije

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom!
 
Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.
 
Naziv ovog gospodarstva – Orlov put – dala je sama priroda. Iznad njega tijekom cijele godine možete pratiti prelete orlova i drugih ptica kojima je to svakodnevna tura pri letu unutar zaštićenog Parka prirode Kopački rit.
 
Na gospodarstvu je u svrhu ekoturizma izgrađena i prva drvena ekokuća u Hrvatskoj građena od trupaca crnog bora i pokrivena baranjskom trskom.
 
Uzgajamo: ekološko voće, povrće, ljekovito bilje, domaće životinje…
 
Posjetitelji koji dolaze na naše gospodarstvo nisu samo ekološki osviješteni zaljubljenici u prirodu, zdravu prehranu i seoski način života, nego nas svih ovih godina posječuje i velik broj organiziranih skupina djece vrtičke i školske dobi koji sudjeluju u ekološkim radionicama. Oni malo ili puno stariji znaju da se na Orlovom putu u sjeni bagremova uživa u kvalitetnoj i izrazito ukusnoj ekološkoj hrani.
 
Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.
 
2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.
 

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE! 

Eko gospodarstvo Orlov put

Bijska šuma 1,
Bilje, Hrvatska

www.eko-gospodarstvo.com/OrlovPut/

Dodatno predlažemo i...