Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Digitalni ortopan - kvalitetna snimka cijele čeljusti i odmah gotovi nalazi uz GRATIS pregled stomatologa za 149 kn!

U Dental centru Hurčak koriste najsuvremeniji uređaj s dokazano najmanjom dozom zračenja

  • Vrijednost200 kn
  • Popust26%
  • Ušteda51 kn
 • 149 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije
 • Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice

Digitalni ortopan

Ortopantomografska snimka ili digitalni ortopan je potpuna snimka donje i gornje čeljusti te je nužan i nezaobilazan za kvalitetnu stomatološku dijagnostiku jer pruža uvid u trenutno stanje usne šupljine i olakšava plan terapije.
 
Ortopan ima visoku preciznost prikazanih struktura što omogućuje stomatologu uočavanje više detalja kao i bolju dijagnostiku. Na ortopanu se mogu vidjeti patološki procesi oko korijena zuba, stanje kostiju i karijesne lezije na zubima. Sve navedeno čini ortopan najvažnijom snimkom u pravovremenom otkrivanju bolesti zuba.
 
U Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak koriste najsuvremeniji  digitalni rendgen uređaj s dokazano najmanjom dozom zračenja na tržištu koji daje jasnu i najkvalitetniju snimku gornje i donje čeljusti.
 
Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije (postavljanje aparatića, krunice, ugradnja ljuskice i slično), u ortodonciji, prije kirurških postupaka te kod postavljanja implantata.
 
Digitalni ortopan mogu koristiti gotovo svi, pa i djeca. Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice. 
 

O nama

Naš tim sastoji se od četiri doktora dentalne medicine: Jadranke Hurčak, Ivana Hurčaka Jelene Hurčak i Irene Kaucki, dentalnih asistentica: Andrijane Pastuović Ane Kranjec, Vanje Paleka, Antonie Čabraja, administratorica Anje Kukas i Karmen Štefančić te voditeljice marketinga Ivane Zagorac.

Spoj mladenačkog entuzijazma i dugogodišnjeg iskustva pacijentima pruža usluge iz područja estetske stomatologije, implantologije, fiksne i mobilne protetike, oralne kirurgije, parodontologije, pedodoncije (dječja stomatologija) i nekirurške estetike lica.

Posebno je važno naglasiti da pacijentima možemo ponuditi „uspavljivanje“-monitoriranu intravensu analgo-sedaciju. Za vrijeme zahvata pacijent je pod potpunim nadzorom iskusnog dr. med. univ. mag. med. specijalista anesteziologije, reanimatologijje i intezivne medicine te anesteziološkog tehničara koji uz iskusnog dr. med. dent. MSc of Oral implantology i asistente i čine savršeno usklađeni tim kako bi zahvat prošao sigurno. Kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu, četiri moderno opremljene ordinacije, najpreciznija dijagnostika i najsuvremenija tehnologija i korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih pacijenata.

Besplatan prvi pregled, konzultacije uz plan terapije i mogućnost obročnog plaćanja te bezbolni zahvati samo su neke od prednosti DIPC Hurčak. Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema naš tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak sa priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

U dentalno implantološkom centru Hurčak glavni naglasak stavljamo na zdravlje Vaših zubi i na ljepotu Vašeg osmijeha.

Naša filozofija nije samo pobrinuti se za Vaš lijepi izgled. Naglašavamo važnost oboje, i funkcije i estetike Vaših zubi. Pravilno restaurirana funkcija će osigurati estetski izgled Vaših zubi i osmijeha kroz dugi niz godina.

Naša ideja je imati cjeloživotne pacijente, prijatelje i cijele obitelji koje dolaze u našu ordinaciju. Želimo da se naši pacijenti osjećaju sigurno, komotno i zadovoljno s našom brigom o njima.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

Jaruščica 1a,
Zagreb, Hrvatska

www.dipc.hr

Dodatno predlažemo i...