Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Digitalni ortopan - kvalitetna snimka cijele čeljusti i odmah gotovi nalazi uz GRATIS pregled stomatologa za 149 kn!

U Dental centru Hurčak koriste najsuvremeniji uređaj s dokazano najmanjom dozom zračenja

  • Vrijednost200 kn
  • Popust26%
  • Ušteda51 kn
 • 149 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije
 • Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice

Digitalni ortopan

Ortopantomografska snimka ili digitalni ortopan je potpuna snimka donje i gornje čeljusti te je nužan i nezaobilazan za kvalitetnu stomatološku dijagnostiku jer pruža uvid u trenutno stanje usne šupljine i olakšava plan terapije.
 
Ortopan ima visoku preciznost prikazanih struktura što omogućuje stomatologu uočavanje više detalja kao i bolju dijagnostiku. Na ortopanu se mogu vidjeti patološki procesi oko korijena zuba, stanje kostiju i karijesne lezije na zubima. Sve navedeno čini ortopan najvažnijom snimkom u pravovremenom otkrivanju bolesti zuba.
 
U Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak koriste najsuvremeniji  digitalni rendgen uređaj s dokazano najmanjom dozom zračenja na tržištu koji daje jasnu i najkvalitetniju snimku gornje i donje čeljusti.
 
Digitalni ortopan obavezan je postupak u planiranju protetske terapije (postavljanje aparatića, krunice, ugradnja ljuskice i slično), u ortodonciji, prije kirurških postupaka te kod postavljanja implantata.
 
Digitalni ortopan mogu koristiti gotovo svi, pa i djeca. Jedina skupina kojoj se preporučuje odgoda snimanja su trudnice. 
 
Dentalno implantološko protetski centar Hurčak
 
Dentalno implantološko protetski centar Hurčak s obiteljskom tradicijom nekoliko desetljeća pacijentima pruža kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu uz najprecizniju dijagnostiku i najsuvremeniju tehnologiju u najmodernije opremljenim ordinacijama. 
 
Pacijenti ne trebaju gubiti dragocjeno vrijeme i odlaziti u digitalne centre kako bi snimili CBCT snimku već to mogu obaviti u sklopu DIPC Hurčak. 
 
Kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu uz najprecizniju dijagnostiku i najsuvremeniju tehnologiju uz korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih pacijenata. Besplatan prvi pregled uz plan terapije i mogućnost obročnog plaćanja te bezbolni zahvati samo su neke prednosti DIPC Hurčak. 
 
Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema stručni tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak s priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak

Jaruščica 1a,
Zagreb, Hrvatska

www.dipc.hr

Dodatno predlažemo i...