Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Budva: četverodnevno putovanje 23.05., 20.06. od 1340 kn!

Posjetite Cetinje, kulturnu prijestolnicu Crne Gore, upoznajte povijest ove zemlje i uživajte u NP Lovćen

  • Super cijena
  • 210 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 6

20.06.2019    1

  • Šetnja Herceg Novim uz razgled grada
  • Razgled Cetinja, NP Lovćen i sela Njeguši, poznatom po proizvodnji pršuta
  • Grad Kotor pod UNESCO-vom zaštitom
  • Šetnja Cavtatom koje je danas mondeno ljetovalište

1. DAN,  ZAGREB – ZADAR / SPLIT – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 04:00 sata (peroni: 502-506, mogućnost polaska iz Karlovca, Zadra i Splita). 

Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Herceg Novi. Šetnja gradom uz razgled: crkva sv. Jeronima, crkva s. Leopolda Mandića,  trg Nikole Đurovića, tvrđave Kanli Kula i Forte Mare. Nastavljamo putovanje prema Budvi.  Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Odlazak u šetnju gradom uz pratitelja putovanja te razgled. idine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana, crkva Santa Maria in Punta.  Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

2. DAN,  BUDVA – Montenegro tura - Cetinje - Lovčen - Njeguši

Doručak i odlazak na  fakultativni izlet  Montenegro tura:  Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta uz pratnju lokalnog vodiča.

Razgled Cetinja u pratnji lokalnog vodiča – stare crnogorske prijestolnice: Bilijarda- Manastir- Plavi dvor… Nakon razgleda nastavljamo put, novom brdskom cestom, do NP Lovćen. Usputno zaustavljanje na poznatim Ivanovim korivtima. Mauzoleja  Petra II Petrovića Njegoša nalazi se na samom vrhu Lovčena – Jezerski vrh  na 1660 mnv, rad kipara Ivana Meštrovića. Slijedi odlazak do sela Njeguši  koje je poznato po proizvodnji pršuta. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme. Večera, noćenje.

3. DAN,  BUDVA – KOTOR – PERAST 

Doručak. Slijedi posjet starom gradu Kotoru i Bokakotorskom zaljevu. Dolazak u grad Kotor koji je pod UNESCO -vom zaštitom. Grad bogate prošlosti. Šetnja uz pratitelja putovanja do Katedrale sv. Tripuna i crkve sv. Nikole.  Nastavljamo do gradića Perasta te dalje brodićem do otoka Gospe od Škrpjela.  Još davne 1452, na hridi u moru moreplovci su pronašli ikonu Blažene djevice Marije. Od tog doba svi moreplovci koju su se vraćali  s mora donosili bi kamenje i stavljali oko hridi kao ona ne bi potonula. Tako je nastao jedini umjetni otok u Jadranskom moru. Po povratku u Perast, slobodno vrijeme do povratak u Budvu.  Slobodno vrijeme u Budvi za iskoristiti tople zrake sunca. Večera u hotelu, noćenje.

4. DAN,  BUDVA - CAVTAT - ZAGREB

Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela te  vožnja kroz Bokakotorski zaljev prema Hrvatskoj. Zaustavljanje  u Cavtatu. Skladan gradić, dio nekadašnje Dubrovačke republike, danas mondeno ljetovalište. Šetnja gradom, mogućnost obilaska mauzolej obitelji Račić, radi Ivana Meštrovića, franjevačkog samostana, galerije Bukovac, Pinakoteke, muzeja Kneževog dvora i župne Crkvu sv. Nikole ili slobodno vrijeme za kavu, kupnju suvenira i šetnju (predviđeno vrijeme 2 sata).  Nastavak putovanja prema BiH  i Hrvatskoj, sa zaustavljanjem u Neumu. Dolazak u Split i Zadar u kasno poslijepodne, a u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje:
✓ prijevoz visoko turističkim autobusom
✓ licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
✓ smještaj u hotelu 4* u Budvi na bazi 3  polupansiona u dvokrevetnim sobama
✓ razgledi prema programu
✓ jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
✓ sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
✓ dobrovoljno putno osiguranje
✓ troškove osobne potrošnje

Obavezna nadoplata:
✓ boravišna pristojba 1,5 €/osoba/dan 

Fakultativne nadoplate:
Montenegro tura, 25 eura po osobi koja uključuje: lokalnog  vodiča, turističku taksu u Cetinju, ulaz u NP Lovčen, odlazak u Njeguše, degustaciju pršuta i sira u Njegušima
Izlet Kotor – Perast i Gospa od Škrpjela, 16 eura po osobi koji uključuje turističku taksu i lokalnog vodiča u Kotoru, brodski prijevoz i ulaznicu za otok Gospe od Škrpjela
informativne cijene ostalih ulaznica - ulaznica za Katedralu sv. Tripuna u Kotoru i muzej sakralne umjetnosti: 2,5 € po osobi, muzej kralja Nikole u Cetinju: 5 € po osobi i mauzolej na Lovčenu: 3 € po osobi

Napomena: u slučaju loših vremenskih prilika i nemogućnosti odlaska na turu Cetinje-Lovćen-Njeguši izlet će biti zamijenjen za turu PODGORICA-SKADARSKO JEZERO s mogućnošću degustacije vina i pršuta u Virpazaru i posjet Podgorici

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Best Travel (ID KOD: HR-AB-01-080806214) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Best Travel

Ilica 49, galerija Obrtničke komore 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.besttravel.hr

Dodatno predlažemo i...