Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Budva: četverodnevno putovanje 20.06. od 1340 kn!

Posjetite Cetinje, kulturnu prijestolnicu Crne Gore, upoznajte povijest ove zemlje i uživajte u NP Lovćen

  • Super cijena
  • 210 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

20.06.2019    1

  • Šetnja Herceg Novim uz razgled grada
  • Razgled Cetinja, NP Lovćen i sela Njeguši, poznatom po proizvodnji pršuta
  • Grad Kotor pod UNESCO-vom zaštitom
  • Šetnja Cavtatom koje je danas mondeno ljetovalište

1. DAN,  ZAGREB – ZADAR / SPLIT – HERCEG NOVI – BUDVA

Polazak autobusa sa autobusnog kolodvora Zagreb u 04:00 sata (peroni: 502-506, mogućnost polaska iz Karlovca, Zadra i Splita). 

Vožnja autoputom uz kraća stajanja za odmor. Dolazak u Herceg Novi. Šetnja gradom uz razgled: crkva sv. Jeronima, crkva s. Leopolda Mandića,  trg Nikole Đurovića, tvrđave Kanli Kula i Forte Mare. Nastavljamo putovanje prema Budvi.  Po dolasku u Budvu slijedi smještaj u hotel. Odlazak u šetnju gradom uz pratitelja putovanja te razgled. idine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana, crkva Santa Maria in Punta.  Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje.

2. DAN,  BUDVA – Montenegro tura - Cetinje - Lovčen - Njeguši

Doručak i odlazak na  fakultativni izlet  Montenegro tura:  Cetinje – Lovćen – Njeguši, s razgledima navedenih mjesta uz pratnju lokalnog vodiča.

Razgled Cetinja u pratnji lokalnog vodiča – stare crnogorske prijestolnice: Bilijarda- Manastir- Plavi dvor… Nakon razgleda nastavljamo put, novom brdskom cestom, do NP Lovćen. Usputno zaustavljanje na poznatim Ivanovim korivtima. Mauzoleja  Petra II Petrovića Njegoša nalazi se na samom vrhu Lovčena – Jezerski vrh  na 1660 mnv, rad kipara Ivana Meštrovića. Slijedi odlazak do sela Njeguši  koje je poznato po proizvodnji pršuta. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme. Večera, noćenje.

3. DAN,  BUDVA – KOTOR – PERAST 

Doručak. Slijedi posjet starom gradu Kotoru i Bokakotorskom zaljevu. Dolazak u grad Kotor koji je pod UNESCO -vom zaštitom. Grad bogate prošlosti. Šetnja uz pratitelja putovanja do Katedrale sv. Tripuna i crkve sv. Nikole.  Nastavljamo do gradića Perasta te dalje brodićem do otoka Gospe od Škrpjela.  Još davne 1452, na hridi u moru moreplovci su pronašli ikonu Blažene djevice Marije. Od tog doba svi moreplovci koju su se vraćali  s mora donosili bi kamenje i stavljali oko hridi kao ona ne bi potonula. Tako je nastao jedini umjetni otok u Jadranskom moru. Po povratku u Perast, slobodno vrijeme do povratak u Budvu.  Slobodno vrijeme u Budvi za iskoristiti tople zrake sunca. Večera u hotelu, noćenje.

4. DAN,  BUDVA - CAVTAT - ZAGREB

Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela te  vožnja kroz Bokakotorski zaljev prema Hrvatskoj. Zaustavljanje  u Cavtatu. Skladan gradić, dio nekadašnje Dubrovačke republike, danas mondeno ljetovalište. Šetnja gradom, mogućnost obilaska mauzolej obitelji Račić, radi Ivana Meštrovića, franjevačkog samostana, galerije Bukovac, Pinakoteke, muzeja Kneževog dvora i župne Crkvu sv. Nikole ili slobodno vrijeme za kavu, kupnju suvenira i šetnju (predviđeno vrijeme 2 sata).  Nastavak putovanja prema BiH  i Hrvatskoj, sa zaustavljanjem u Neumu. Dolazak u Split i Zadar u kasno poslijepodne, a u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje:
✓ prijevoz visoko turističkim autobusom
✓ licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja
✓ smještaj u hotelu 4* u Budvi na bazi 3  polupansiona u dvokrevetnim sobama
✓ razgledi prema programu
✓ jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznice za pojedine objekte i lokalitete koji se fakultativno posjećuju
✓ sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
✓ dobrovoljno putno osiguranje
✓ troškove osobne potrošnje

Obavezna nadoplata:
✓ boravišna pristojba 1,5 €/osoba/dan 

Fakultativne nadoplate:
Montenegro tura, 25 eura po osobi koja uključuje: lokalnog  vodiča, turističku taksu u Cetinju, ulaz u NP Lovčen, odlazak u Njeguše, degustaciju pršuta i sira u Njegušima
Izlet Kotor – Perast i Gospa od Škrpjela, 16 eura po osobi koji uključuje turističku taksu i lokalnog vodiča u Kotoru, brodski prijevoz i ulaznicu za otok Gospe od Škrpjela
informativne cijene ostalih ulaznica - ulaznica za Katedralu sv. Tripuna u Kotoru i muzej sakralne umjetnosti: 2,5 € po osobi, muzej kralja Nikole u Cetinju: 5 € po osobi i mauzolej na Lovčenu: 3 € po osobi

Napomena: u slučaju loših vremenskih prilika i nemogućnosti odlaska na turu Cetinje-Lovćen-Njeguši izlet će biti zamijenjen za turu PODGORICA-SKADARSKO JEZERO s mogućnošću degustacije vina i pršuta u Virpazaru i posjet Podgorici

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Best Travel (ID KOD: HR-AB-01-080806214) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Best Travel

Ilica 49, galerija Obrtničke komore 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.besttravel.hr

Dodatno predlažemo i...