Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

25 tretmana mršavljenja! Pisana garancija na dogovorene rezultate!

Paket vježbanja u termokapsuli, kavitacije, lipoterm wrapping i limfne drenaže uz stručni pregled i nutricionističko savjetovanje GRATIS

  • Vrijednost6,730 kn
  • Popust85%
  • Ušteda5740 kn
 • 990 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Vježbanje u termo kapsuli razgrađuje masne naslage i reducira celulit
 • Kavitacija je superiorna metoda koja ciljano razbija masne stanice
 • Lipoterm wrapping stimulira masno i potkožno tkivo, kolagen i elastin te dolazi do gubitka u obujmu
 • Limfna drenaža čisti tijelo i poboljšava prokrvljenost i opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creator-ovim termo kapsulama!
 
Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.
 
Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.
 
Tu je još važno napomenuti i da proizvodnja jedne kapi znoja izgara 0,06 kalorija, a znojenje je još posljedica aktivne vježbe u termo kapsulama. Osim navedenog važnu uloga u svemu tome ima i naš hipotalamus koji osim što regulira cijeli niz vrlo važnih stvari za naš opstanak isto tako regulira i adaptaciju na vanjsku temperaturu koja je autonomna funkcija našeg tijela i ima prioritet kao i disanje i rad srca. Zahvaljujući tome vježbanjem u termo aktivnom ambijentu tijelo ubrzano topi masne naslage radi dodatne potrebe za hlađenjem.
 
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.
 
Body wrapping u Body creator-u uglavnom je upotpunjen infra-crvenim zrakama, a okosnica mu je nanošenje vrhunskih lipolitičkih aktivnih supstanci na samu kožu. Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Znanstvena studija vitalnosti je dokazala da su infra crvene zrake izvor energije za organizam. Frekvencija infra-crvenih zraka je jednaka frekvenciji vježbanja u atomskim ćelijama, što znači da se radi o trenutačnom probijanju energije u organizam. Infra-crvene zrake mogu istovremeno vibrirati, što povećava prodiranje vibracije u unutrašnjost stanica, aktivira njihovo oblikovanje, pospješuje cirkulaciju krvi te pojačava metabolizam. Znatno doprinose mršavljenju, a važno je da se njihovo djelovanje nastavlja još 30 minuta nakon izlaska iz kapsule.
 
Limfna drenaža - terapija kojom se znatno pospješuje smanjenje edema (oteklina) koji nastaju zbog različitih uzroka, čisti tijelo od otpadnih proizvoda metabolizma i poboljšava prokrvljenost te opskrbu tkiva kisikom i hranjivim tvarima, što djeluje blagodatno i opuštajuće. Limfna drenaža pomaže cirkulaciji, smanjuje otečenost tako da vrši povrat intersticijske tekućine u limfni sustav, povećava protok krvi i kisika kroz tkiva te ojačava fiziološku funkciju zalistaka vena i limfnih žila. Nakon aktivnih lipolitičkih tretmana važno je da se napravi limfna drenaža kako bi se pomoglo tijelu da izbaci sve produkte lipolize.
 
Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. i za to vrijeme više od 6500 zadovoljnih klijenata smršavilo je i preoblikovalo svoje tijelo uz našu metodu baziranu na thermo-slim učinku. Ponosno možemo reći da je u 18 godina poslovanja našom metodom istopljeno ukupno 51 tona masnih naslaga.  Metoda Body Creator temelji se na znanju dvaju nobelovaca i godinama iskustva. U prilog uspješnih rezultata ide i činjenica da je Body creator metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda za zdravstvo Grada Zagreba. 

Ako želite i sami otvoriti centar Body creator u vašem gradu, javite nam se za kupnju franšize. Ista je moguća čak i s potporama za samozapošljavanje HZZ.
 

Prepustite svoje kilograme u dobre ruke!

Body Creator

Anina ulica 80,
Zagreb, Hrvatska

www.bodycreator.com

Dodatno predlažemo i...