Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Baranja, Villa Sandrina: 3 proljetna dana za dvoje kraj Kopačkog rita!

Baranja je do danas ostala mistična i posebna, miran svijet etno čarolije, zemlja vina, ljutih papričica, specifičnog ribolova i dobrih ljudi

  • Super cijena
  • 170 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 2

26.05.2019    2

  • Blizina Kopačkog rita i Osijeka
  • Baranja je zemlja vina, ljutih papričica, specifičnog ribolova i dobrih ljudi
  • Uživajte u lokalnim specijalitetima iz domaćeg eko uzgoja
  • Šetnja uz obalu Drave, ribolov, vožnja čamcem, biciklistične rute

Seoski turizam u srcu Baranje!
 
Nezaobilazna destinacija svakoga koga je put naveo u Hrvatsku je Baranja i jedno od najstarijih naselja u Baranji čiji tragovi sežu do Rimskog doba, mjesto Bilje. Zbog geografskog položaja, blizine Kopačkog rita i Osijeka te prirodnih i etnoloških bogatstava seoski turizam nametnuo se kao logičan slijed. Baranja je do danas ostala mistična i posebna, miran svijet etno čarolije, zemlja vina, ljutih papričica, specifičnog ribolova i dobrih ljudi.
 
Istražite zajedno seoski turizam i sve ljepote Baranje!
 
Dozvolite nam da vas ugostimo u našem pansionu kako bi iskusili jedinstveni doživljaj Baranje. Ljubitelji netaknute prirode ovdje će sigurno uživati u ljepotama Kopačkog rita, a lokalni specijaliteti pripremljeni po receptima naših starih iz domaćeg eko uzgoja vraća vas u doba djetinjstva.
 
 
U mjestu Bilje, udaljenom 4 km od Osijeka, smještenom uz sami rub parka prirode Kopački rit, svoja vrata otvara vam obiteljski pansion Villa Sandrina. U prekrasnom ambijentu starog restorana i vrta, te uz domaća jela, vrhunska vina i ljubazne domaćine uživati ćete u miru i glazbi.
 
 
Pansion je uvučen od glavne ceste i pošteđen buke, gotovo kao mali svijet odmora i druženja, ali i zabave i vrhunskog ugođaja. Mirno i ugodno Baranjsko mjesto Bilje pruža vam mogućnost ugodnih šetnji uz obalu stare Drave, ribolova, vožnje čamcem. Međunarodne biciklističke rute “Panonski put mira” i “Dunavska ruta” vode vas kroz mjesto Bilje i otvaraju mogućnosti cikloturizma.

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka. Naziv ovog gospodarstva – Orlov put – dala je sama priroda. Iznad njega tijekom cijele godine možete pratiti prelete orlova i drugih ptica kojima je to svakodnevna tura pri letu unutar zaštićenog Parka prirode Kopački rit. Na gospodarstvu je u svrhu ekoturizma izgrađena i prva drvena ekokuća u Hrvatskoj građena od trupaca crnog bora i pokrivena baranjskom trskom.
 
 
Rustikalno uređenje i vrhunska kuhinja, te dvije riječi najbolje opisuju Eko-gastro ponudu na Orlovom putu. “Orlov put” mjesto koje uspješno kombinira “stara” tradicionalna jela i način pripreme. Tradicinalne delicije spravljene su na tradicionalni starinski način.
 
 
Bilo da ste tek na proputovanju kroz Baranju ili planirate duži boravak, pronaći ćete prijateljsko okružje i ugodan boravak (sobe i apartmani ) koji će Vam ostati u nezaboravnom sjećanju!

Seosko gospodarstvo Villa Sandrina

Ul. Josipa Jurja Strossmayera 4B,
Bilje, Hrvatska

villa-sandrina.com

Dodatno predlažemo i...