Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izaberite svoj idealan paket maderoterapije, ručne anticelulitne masaže, limfne drenaže ili radiofrekvencije!

Riješite se tvrdokornih masnih naslaga i dotjerajte svoju figuru do savršenstva

  • Vrijednost750 kn
  • Popust73%
  • Ušteda551 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 14

 • Rezultati su brzo vidljivi
 • Preporučuje svima koji žele osloboditi celulita na nogama i bedrima

Spremne dočekajte ljeto!

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma!Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, puno lakše i brže postižu rezultati.
 
 
Radiofrekvencijom tijela već pri prvom tretmanu vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica.
 
Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.
 
Body wrapping je metoda umatanja tijela u specijalnu foliju uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Ovim tretmanom ubrzava se izmjena tvari i potiče detoksikacija organizma, odnosno potiče mršavljenje. 
 
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom se aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu u imunološkom sustavu tijela, a limfna drenaža ubrzava metabolizam. Kvalitetu ovog tretmana prepoznat ćete i po povećanoj elastičnosti kože i općoj relaksaciji zahvaljujući tome što se izlučuje višak tekućine iz tijela i ubrzava protok krvi i limfe.
 
Vidimo se!
 

Centar zdravlja i ljepote Mia

Šibenska 27,
Split, Hrvatska

www.facebook.com/CentarMiaSplit/

Dodatno predlažemo i...